Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Left.gr: «Τα Νέα» παίζουν θέατρο

Δεν έχει τελειωμό η κόντρα - Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει την εφημερίδα ως «έντυπη ναυαρχίδα του μνημονιακού μπλοκ»


Ο «πόλεμος» ανάμεσα στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με αδιάλειπτο ενδιαφέρον , με το left.gr να επανέρχεται στην ατέρμονη κόντρα σήμερα με νέο δημοσίευμα. 


Με τίτλο «''Τα Νέα'' παίζουν Θέατρο» ο ΣΥΡΙΖΑ αντεπιτίθεται, περιγράφοντας την εφημερίδα ως «έντυπη ναυαρχίδα του μνημονιακού μπλοκ», ενώ κάνει λόγο για χυδαία δυσφήμηση στο πρόσωπο των Π. Σκουρλέτη και Θ. Πελεγρίνη, με αφορμή τη θεατρική παράσταση του πρύτανη του ΕΚΠΑ πριν από λίγες μέρες.

«''Καλό πανεπιστήμιο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το κλειστό πανεπιστήμιο'', σχολιάζουν τα «Νέα» αφιερώνοντας δύο ολόκληρες σελίδες στο θέατρο χωρίς να λένε κουβέντα για τις πολιτικές που διαλύουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση...», γράφει, μεταξύ άλλων το κείμενο που αναρτήθηκε στο left.gr.

Μιλώντας για στοχευμένες αναφορές με στόχο την απαξίωση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος προηγείται στις δημοσκοπήσεις στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, το δημοσίευμα αφήνει ερωτηματικά για το πού στοχεύει η εκστρατεία των «Νέων» κατά του ΣΥΡΙΖΑ στον Τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...