Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Από 1ης Ιουνίου οι νέες ταυτότητες του ΠΣΑΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ στην τελευταία συνεδρίασή του, ενέκρινε τη νέα ταυτότητα του Συνδέσμου...τη μόνη που είναι νομικά κατοχυρωμένη για είσοδο στους αθλητικούς χώρους όλης της χώρας και η οποία πλέον θα ισχύει για κάθε αγωνιστική περίοδο, με την ίδια οικονομική επιβάρυνση, δηλαδή 30 ευρώ (25 ευρώ η συνδρομή και 5 ευρώ για την ταυτότητα).

Εφεξής η ταυτότητα του ΠΣΑΤ, θα έχει διαφορετικά χρώματα για κάθε χρονιά και έγχρωμη φωτοτυπία της θα είναι τοιχοκολλημένη στις εισόδους Τύπου όλων των αθλητικών χώρων της χώρας, έτσι ώστε οι προς τούτο εντεταλμένοι υπάλληλοι των γηπέδων ή των ομάδων να γνωρίζουν ποια είναι η ισχύουσα ταυτότητα για την κάθε σεζόν.

Η νέα ταυτότητα του ΠΣΑΤ, που θα ισχύει για τη σεζόν 2011-2012 και τα χρώματά της είναι μπορντό και άσπρο, θα διατίθενται από 1ης Ιουνίου, καθημερινά (09.00-16.00) από τα Γραφεία του Συνδέσμου. Υπενθυμίζεται ότι η ταυτότητα, εκτός από την είσοδο στους αθλητικούς χώρους, είναι απαραίτητη για την συμμετοχή στις δημοσιογραφικές αποστολές, στην αίτηση διαπιστεύσεων για Ευρωπαϊκά, Παγκόσμια πρωταθλήματα, Ολυμπιακούς Αγώνες και γενικά σε όλες τις παροχές του ΠΣΑΤ προς τα μέλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...