Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

4ώρη στάση εργασίας στον “Αγγελιοφόρο”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει την εργοδοσία του «Αγγελιοφόρου»  για τις προκλητικές και παράνομες απολύσεις, που οδηγούν στο κλείσιμο του γραφείου της Αθήνας και στην απαξίωση της εφημερίδας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. οφείλει να υπενθυμίσει ότι οι απολύσεις στον «Αγγελιοφόρο» έγιναν ύστερα από την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας (μόλις δύο μήνες πριν) με μείωση μισθών των εργαζομένων, που θα εξασφάλιζαν δήθεν τις θέσεις εργασίας και τη βιωσιμότητα της εφημερίδας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. συμπαραστέκεται στους συναδέλφους και στις Ενώσεις τους (Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ., Ε.Π.Η.Ε.Θ., Ε.Σ.Π.Η.Τ., Ε.Τ.Η.Π.Τ.Θ.) και τους καλεί να περιφρουρήσουν τον απεργιακό αγώνα που έχουν ξεκινήσει.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ., μπροστά στην προκλητική στάση της διοίκησης της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδας Α.Ε., αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας διαμαρτυρίας την Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 από τις 12.00 έως τις 16.00 όλων των δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων που εργάζονται στις εφημερίδες «Αγγελιοφόρος της Μακεδονίας», «Αγγελιοφόρος της Κυριακής», καθώς και σε όλα τα περιοδικά και τα ένθετα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...