Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ένταση σε παρουσίαση βιβλίου στη Θεσσαλονίκη

Books 2008Image by // Denise // via FlickrΈνταση σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη διάρκεια παρουσίασης βιβλίου του Πέτρου Παπασαραντόπουλου, στο πλαίσιο της 8ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα περίπου 20 ατόμων εισέβαλε στην αίθουσα της εκδήλωσης.

Παρόντες στην παρουσίαση ήταν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ. Βενιζέλος, καθώς και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Ειδικότερα, ενώ η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου στο περίπτερο 13, αίθουσα Οδυσσέας Ελύτης της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης ήταν σε εξέλιξη, περίπου 20 άτομα εισήλθαν στο χώρο, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, του μνημονίου, αλλά και των κ.κ. Βενιζέλου και Μπουτάρη.

Επενέβη η αστυνομία, η οποία τους απώθησε, με αποτέλεσμα να σημειωθεί μια μικροσυμπλοκή. Τελικά, εξαιτίας του περιστατικού, η εκδήλωση διακόπηκε.

Οι ψευτοδημοκράτες της δεκάρας κατάφεραν να ακυρώσουν μια σημαντική εκδήλωση και να αμαυρώσουν την Έκθεση Βιβλίου. Είναι οι ...ίδιοι που μάχονται για το καλό μας και ... δημοκρατικά φιμώνουν κάθε δαφορετική φωνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...