Τρίτη 30 Μαρτίου 2010


Μη χάσετε στο ΕΥ ΖΗΝ Απριλίου που κυκλοφορεί:
ΕΥ ΖΗΝ Απριλίου
Το ιδανικό ξενοδοχείο της νέας δεκαετίας
Οι πτυχές που συνθέτουν την εμπειρία ενός ξενοδοχείου σήμερα, τα νέα ξενοδοχεία-κλειδιά για καθεμιά από αυτές, η άποψη των ειδικών
Carlo Cracco: ο σεφ των Χρυσών Σκούφων
Η πορεία του ραγδαία ανερχόμενου Ιταλού σεφ και οι συνταγές του υπέροχου μενού που μαγείρεψε τη βραδιά της απονομής
Brunello Cucinelli, η ηθική πλευρά της πολυτέλειας
Ρούχα από κασμίρι 100% made in Italy, από έναν ιδεαλιστή gentiluomo - που μας μιλά για το όνειρό του.
Γευσιγνωσία κρασιών
Απλές Νεμέες: Τεράστιες οι προοπτικές στα κρασιά ΟΠΑΠ Νεμέα που βρίσκονται σε διαρκώς ανοδική πορεία ποιοτικής εξέλιξης
Montenegro, το εκκολαπτόμενο Μόντε Κάρλο
Οδοιπορικό στο ανερχόμενο hot destination της Αδριατικής
Dale DeGroff, o βασιλιάς των κοκτέιλ
Συνέντευξη με το διάσημο δημιουργό του Cosmopolitan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά