Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε: Να δοθει έκτακτο επίδομα στους εργαζόμενους του ALTER

H Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας με ανακοίνωσή της ζητεί να δοθει έκτακτο επίδομα στους εργαζόμενους του ALTERH

Η ανακοίνωση:
"Συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο και ηρωικό αγώνα των εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, οι οποίοι ενωμένοι διεκδικούν δεδουλευμένα από πέντε έως δέκα μηνών. Η διοίκηση του σταθμού που τον οδήγησε στην υπερχρέωσή του, τους κορόιδευε επί έναν χρόνο καταβάλλοντάς τους προκαταβολές με υποσχέσεις για εξόφληση σε ημερομηνίες που ποτέ δεν τηρούσε.

Η στάση της αυτή οδήγησε τους εργαζόμενους του σταθμού στον μονόδρομο της επίσχεσης και στην απόφαση για επαναλειτουργία του μόνο αν εξοφληθούν τα χρωστούμενα.

Εντύπωση μας κάνει η παντελής απουσία από αυτόν τον αγώνα των πρωτοκλασάτων ονομάτων του καναλιού τα οποία μέχρι πρότινος «υπερασπίζονταν» φτωχούς και αδυνάτους μέσα από τις συχνότητες του.

Συνάδελφοι κουράγιο, ο Ελληνικός λαός βλέπει και συμμερίζεται την αγωνία σας για την επιβίωση τη δική σας και των οικογενειών σας. Είμαστε σίγουροι ότι είναι κοντά σας.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο και όποτε μας χρειαστείτε. Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι εργαζόμενοι στην ενημέρωση ότι το πρόβλημά σας σε λίγο καιρό θα είναι πρόβλημα και όσων ακόμα δεν το αντιμετωπίζουν.

Ο μόνος τρόπος να ανακοπεί η επερχόμενη λαίλαπα είναι, όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις του χώρου, να προχωρήσουμε συνδυασμένα σε άμεσες δυναμικές κινητοποιήσεις σε όλα τα μέσα ενημέρωσης γιατί σε λίγο θα είναι πολύ αργά.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να θεσπίσει, ειδικά για τις άγιες μέρες που έρχονται, ένα έκτακτο ειδικό επίδομα για όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας ή είναι απλήρωτοι πολύ καιρό".

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...