Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηπαρασκευάς

"Σίγησε" σήμερα για πάντα μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της πρωινής ραδιοφωνικής ζώνης της Θεσσαλονίκης.Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηπαρασκευάς έχασε τη μάχη με τη ζωή σήμερα σε ηλικία 74 ετών. 


Ο Δ.Χατζηπαρασκευάς μαζί με τον αείμνηστο Βαγγέλη Παντελίδη από την ταράτσα του περιπτέρου 8 της ΔΕΘ μετά τους σεισμούς της Θεσσαλονίκης, εκφώνησαν το πρώτο δελτίο ειδήσεων από το “Κλιμάκιο Βόρειας Ελλάδας”. 


Για πολλά χρόνια υπήρξε ο "βασιλιάς" της πρωινής ραδιοφωνικής ζώνης με την εκπομπή “Η Καλή Μέρα Από Τον Αντέννα Φαίνεται”).

Ο Δημήτρης Χατζηπαρασκευάς γεννήθηκε στο Βόλο, το Δεκέμβρη του 1940. Από το 1963 ως το 1972 εργάστηκε στον Ελληνικό Βορά. Από το 1972 ως το 1996 στη Μακεδονία. Από το 1977  ως το 1982 στην ΕΡΤ. Έπειτα στην Tv100, στον Αντέννα και από το 2000 ως το 2006 στο Fm100.

 Βραβεύτηκε από τη Νεφρολογική Εταιρία για τα ρεπορτάζ του για τις μεταμοσχεύσεις. Οπως γράφει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ασπροπούλης στο salonicanews.com ο Δημήτρης Χατζηπαρασκευάς «πέθανε σήμερα, παίζοντας τάβλι στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκη. Μεταξύ φίλων».

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...