Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Πώληση δεξαμενοπλοίου από “Καθημερινή”

Στην πώληση του δεξαμενοπλοίου “Okeanis”  αντί ποσού 18,75 εκατ. δολλαρίων ΗΠΑ, προχώρησε μέσω της θυγατρικής της ” Αργοναύτης”, η “Καθημερινή”. Η επιστολή της εκδοτικής εταρείας προς το χρηματιστήριο έχει ως εξής:

H εταιρία “Η KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΕ” στα πλαίσια της απόφασης 3/347/12.7.2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς καθώς και των σχετικών διατάξεων του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι η θυγατρική της εταιρία “ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ” (η “Εταιρία”) προέβη στην πώληση του δεξαμενοπλοίου m/t OKEANIS, Νηολογίου Πειραιά, κ.ο.χ 56127, κ.κ.χ. 44324 και υπεγράφη από την πλοιοκτήτρια, θυγατρική της Εταιρίας την 26 Ιανουαρίου 2011 συμφωνητικό πωλήσεως (memorandum of agreement), η δε παράδοση του πλοίου συμφωνήθηκε να λάβει χώρα μέχρι 4 Απριλίου 2011.
Το συμφωνηθέν τίμημα για την πώληση του πλοίου είναι Δολλ. ΗΠΑ 18.750.000 καταβλητέο τοις μετρητοίς με την παράδοση του πλοίου, ενώ θα καταβληθεί από την αγοράστρια εντός πέντε εργασίμων ημερών από την πιο πάνω ημερομηνία το 10% του τιμήματος σε κοινό λογαριασμό της πωλήτριας και αγοράστριας προς εξασφάλιση της τήρησης των υποχρεώσεων της αγοράστριας κάτω από το memorandum of agreement.
typologies.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...