Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Where µια καινοτόµα έκδοση στα FREE PRESS

Το περιοδικό Where είναι µια καινοτόµα έκδοση στον χώρο των FREE PRESS εντύπων.

Μοναδικό στο είδος του αφού αποτελεί τον πρώτο πλήρη εναλλακτικό οδηγό που φιλοξενεί θέµατα όπως γεύση, διασκέδαση, θέατρο, µουσική, τουρισµό, οµορφιά, µόδα, events για 2 πόλεις, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

∆ιαθέτει µοντέρνα εικόνα και γραφή, πλούσια θεµατολογία που διατρέχει όλη την γκάµα των ενδιαφερόντων , συνεντεύξεις επωνύµων προσωπικοτήτων και επιλεγµένες προτάσεις καλής ζωής που ανταποκρίνονται στο lifestyle του σύγχρονου ανθρώπου.

Αν και περιοδικό ανεξάρτητης έντυπης επικοινωνίας, προσφέρει την απαραίτητη δόση πολυτέλειας που όλοι έχουµε ανάγκη στην ζωή µας.

Μέσα από τις σελίδες του στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες του άντρα και της γυναίκας µε πολυπολιτισµική κουλτούρα και να παρουσιάσει µε τον καλύτερο τρόπο τις διαφηµιζόµενες επιχειρήσεις.


Θα διατίθεται δωρεάν, στοχευµένα σε επιλεγµένους σταθµούς του ΜΕΤΡΟ της Αθήνας και πολλούς χώρους µαζικής εστίασης(hotel,café,restaurant κ.α) καθώς και σε επιλεγµένα σηµεία της Θεσσαλονίκης.


Οι αναγνώστες του Where είναι άντρες και γυναίκες 18-50 κάτοικοι µεγάλων αστικών κέντρων που αναζητούν την ενηµέρωση για τα hot spots

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...