Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Αλλαγή εταιρικής ταυτότητας από την *αία relate

Τη νέα εταιρική ταυτότητά της παρουσίασε την Τρίτη και 13 (Δεκεμβρίου) η *αία relate στο εταιρικό πάρτι που διοργάνωσε για τους πελάτες και φίλους της, ενάντια στην κρίση και στη μουδιασμένη «τάση» της εποχής.
Η κρίση  ήρθε και μας ταρακούνησε. Δεν  ωφελεί όμως να την κοιτούμε τρομαγμένοι. Γι’ αυτό στην *αία αντιδρούμε στην κρίση θετικά και… επιθετικά και λέμε:
When the going gets tough, the tough get… rebranding!
Με την  πεποίθηση ότι η πρωτοβουλία  σώζει και με τη βεβαιότητα ότι  η δράση φέρνει ανάπτυξη δημιουργήσαμε  ένα νέο λογότυπο και ένα νέο  αισθητικό μοντέλο για την  εταιρική μας παρουσία.
Με τη φιλοσοφία «design that works» ανανεώνουμε την εταιρική μας ταυτότητα με ένα νέο λογότυπο που εκφράζει την καθαρή πλευρά της επικοινωνίας. Δύο «α» που κοιτιούνται αντικριστά στα μάτια, έτσι όπως γίνεται η αποτελεσματική επικοινωνία: με σχέδιο, υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα. Δύο «α» γιατί η επικοινωνία δεν έχει «αρχή και τέλος». Αρχίζει και συνεχίζει αποτελώντας μία διαρκώς μεταβαλλόμενη διαδικασία διαλόγου.
Σε αυτό τον διάλογο, υπήρξαμε σταθερά  στρατηγικοί συνεργάτες για όλους τους πελάτες και συνεργάτες μας που μας έχουν εμπιστευτεί για να αναδείξουμε την αξία της επιχείρησης και της δουλειάς τους.
Στο πλαίσιο  αυτό, πριν από μερικά χρόνια δημιουργήσαμε  και το PIG (Public Image Generator) που δημιουργεί προτάσεις στρατηγικά οργανωμένης digital επικοινωνίας, ανταποκρινόμενοι εγκαίρως στην απαραίτητη, σήμερα, ανάγκη online παρουσίας των εταιριών και των brands.
Η *αία relate ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια και από τότε έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες επικοινωνίας παρέχοντας υπηρεσίες στρατηγικής εταιρικής επικοινωνίας, offline και online, με συνέπεια, δέσμευση αποτελεσματικότητας και δημιουργική σκέψη. Σήμερα συνεχίζουμε με το ίδιο πνεύμα και την ίδια όρεξη γιατί ξέρουμε ότι η σωστά δομημένη επικοινωνία είναι μία επιχειρηματική κίνηση που μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης μέσω νέων αγορών, νέων κοινών και νέων εργαλείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...