Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Χατζηνικολάου εναντίον Πρετεντέρη

Η μάχη της ενημέρωσης, αλλά και η μάχη της τηλεθέασης βεβαίως βεβαίως. Απόψε το βράδυ οι δύο πρώην στο MEGA συνεργάτες, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιάννης Πρετεντέρης θα διασταυρώσουν ξανά τα… βέλη τους, προσπαθώντας να συγκεντρώσουν τους περισσότερους τηλεθεατές στη δική τους συχνότητα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κάνει πρεμιέρα στις 23:30 με την εκπομπή «Ενικός» μέσα από τη συχνότητα του STAR και καλεσμένο τον υπουργό Οικονομίας. Ο Γιάννης Στουρνάρας θα απαντήσει στα ερωτήματα του γνωστού δημοσιογράφου, αλλά και σε αυτά των πολιτών που θα βρίσκονται στο στούντιο της εκπομπής.

Λίγο αργότερα, στις 23.40, ο Γιάννης Πρετεντέρης θα παρουσιάσει στο MEGA δημοσκόπηση για το πώς διαμορφώνεται η νέα πολιτική κατάσταση, τι πιστεύουν οι πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις και τις συλλήψεις, αν ήρθε το πολιτικό τέλος της Χρυσής Αυγής, όπως και την πρόθεση ψήφου για το ποιος είναι σήμερα καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Καλεσμένοι στην εκπομπή του MEGA ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, ενώ τη δημοσκόπηση θα σχολιάσουν ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Λιάρος και το στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θόδωρος Μαργαρίτης.

Από σήμερα το βράδυ λοιπόν ο Χατζηνικολάου βρίσκεται ξανά απέναντι στον Πρετεντέρη και το αποτέλεσμα θα κριθεί και από τις μετρήσεις τηλεθέασης. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι οι δύο δημοσιογράφοι εντός ολίγων εβδομάδων θα έχουν απέναντί τους έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τον Αντώνη Κανάκη με τους υπόλοιπους του «Ράδιο Αρβύλα» που καταφέρνουν να σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Γρηγόρης Μελάς /newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...