Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Σήμερα το πρώτο δελτίων ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης με τον Προκόπη Δούκα

Μια κρίσιμη πρεμιέρα θα έχει σήμερα η νεοσύστατη Δημόσια Τηλεόραση αφού για πρώτη φορά μετά το πρωτοφανές μαύρο στις οθόνες το βράδυ της 11ης Ιουνίου, θα βγει στον αέρα δελτίο ειδήσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρώτο «επίσημο» πρόσωπο της ΔΤ με την ιδιότητα του παρουσιαστή θα είναι ο γνωστός μας από την ΕΡΤ δημοσιογράφος-παρουσιαστής Προκόπης Δούκας.

Το δελτίο αναμένεται να εκπέμψει στις 6 το απόγευμα από τις εγκαταστάσεις της πρώτης ΕΡΤ στην Κατεχάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

O Προκόπης Δούκας εξηγεί γιατί έκανε αίτηση στη Δημόσια Τηλεόραση


6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια μας ενημερώνετε άμεσα και σας ευχαριστούμε.Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να μας ενημερώσετε αν το γνωρίζετε φυσικά,το πότε θα εκπέμψει αναλογικά η Δημόσια Τηλεόραση,διότι στα αναλογικά επίγεια λαμβάνουμε σε ορισμένες συχνότητες μαύρο και ορισμένες μόνο μπάρες.εμείς εδώ κάνουμε λήψη από τα επίγεια ψηφιακά η από τον OTE TV η την Νόβα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια μας ενημερώνετε άμεσα και αντικειμενικά και σας ευχαριστούμε.Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στο Site σας είναι ότι το καλλίτερο στο διαδίκτυο.Θα ήθελα να σας επισημάνω και να σας ζητήσω συγνώμη διότι δεν ανάφερα από ποιους Ιστοτόπους είναι η Δημοσιογραφική ομάδα, στο προηγούμενο σχόλιο.Με φιλικούς χαιρετισμούς η Δημοσιογραφική Ομάδα των Ιστοτόπων
      Καλημέρα Ηλεία και Ηλεία news...?

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια μας ενημερώνετε άμεσα και αντικειμενικά και σας ευχαριστούμε.Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στο Site σας είναι ότι το καλλίτερο στο διαδίκτυο.Θα ήθελα να σας επισημάνω και να σας ζητήσω συγνώμη διότι δεν ανάφερα από ποιους Ιστοτόπους είναι η Δημοσιογραφική ομάδα, στο προηγούμενο σχόλιο.Με φιλικούς χαιρετισμούς η Δημοσιογραφική Ομάδα των Ιστοτόπων
      Καλημέρα Ηλεία και Ηλεία news...?

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια μας ενημερώνετε άμεσα και σας ευχαριστούμε.Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να μας ενημερώσετε αν το γνωρίζετε φυσικά,το πότε θα εκπέμψει αναλογικά η Δημόσια Τηλεόραση,διότι στα αναλογικά επίγεια λαμβάνουμε σε ορισμένες συχνότητες μαύρο και ορισμένες μόνο μπάρες.εμείς εδώ κάνουμε λήψη από τα επίγεια ψηφιακά η από τον OTE TV η την Νόβα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσοχη δεν κάνουμε διαφιμιση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσοχή δεν κάνουμε διαφήμιση άλλωστε δεν είναι αυτός ο σκοπός μας
    Ηλεία news

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...