Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Οι δύο "Γαλάτες" σώζονται, οι συνεργάτες τους όμως;


Ολομέτωπη επίθεση κατά του Θέμου Αναστασιάδη κάνει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με αφορμή τις φήμες για την πώληση ή όχι του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ από τον Μπόμπολα. Αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Αφού απέτυχαν να εκβιάσουν το αφεντικό τους και η μπλόφα δεν έπιασε, ετοιμάζουν την «επανάσταση» των δημοσιογράφων, για να τσιμπήσει ο κόσμος. Είναι φανερό ότι ψάχνουν για μαλάκες, που σίγουρα αυτή τη φορά θα δυσκολευτούν να βρουν"… 

Ο Θέμος δείχνει να μην ασχολείται με τον Μάκη αλλά  στη διαμαχη του με τον Μπόμπολα παίζει σκληρά και απειλεί να πάρει τους δημοσιογράφους και να φύγει αφήνοντας άδειο πουκάμισο στον ΠΗΓΑΣΟ.

Ο Μπόμπολας, βέβαια έχει σύμμαχο και τον Ψυχάρη και αυτό σημαίνει ότι αν δεν συμφωνήσουν μαζί του ο Αναστασιάδης και ο Καραμήτσος τότε θα τα βρούν σκούρα με τη διανομή της νέας εφημερίδας. Λένε ότι δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα τον κυνηγήσει με όλες τις δυνάμις του.

Ακόμη και για την τηλεοπτική στέγη του Θέμου αφήνονατι υπονούμενα και κάποιοι υποστηρίζουν ότι "όσο εύκολα μπήκε στο εκδοτικό και τηλεοπτικό  κατεστημένο ο Θέμος, τόσο εύκολα θα τόν πετάξουν έξω γιατί ή ανοχή τελειώνει".


Ένα χαρτί που θα επιστρατεύοσυν είναι και η απαίτηση από την κυβέρνηση να αυξήσει το ΦΠΑ στις προσφορές που αναμένεται να τις κάνει απαγορετυικές για πολλούς αναγνώστες και οι εφημερίδες που στηρίζονται σε αυτές -όπως το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το VETO , η REAL NEWS, κ.α. θα αντιμετωπίσουν πρώτες πρόβλημα και ίσως μπεί μια τάξη στο σημερινό άναρχο εκδτοικό περιβάλλον.

Ένθερμος οπαδός για περιορισμό των προσφορών - σε λογικά επίπεδα - είναι και ο Αλαφούζος ενώ φαίνεται την ίδια γραμμή θα ακολουθήσει και η Μάνια Τεγοπούλου με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

Ο Μπόμπολας ζητάει περίπου 35 εκ. ευρώ για να πουλήσει το ποσοστό του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (70%) ενώ η πλευρά Θέμου - Καραμήτσου δίνει 20 εκ. ευρώ. Η διαφορά είναι μεγάλη και αυτό το ξέρει καλά ο Μπόμπολας που έχει στηλώσει τα πόδια του και δεν κάνει πίσω ελπίζοντας ότι στο σημερινό, κακό, οικονομικό περιβάλλον δεν θα βρούν εύκολα χρηματοδότες.

Στις διαπραγματεύσει ο Φώτης Μπόμπολας παρουσιάζεται πιο διαλλακτικός, ο πατέρας, όμως Γιώργος Μπόμπολας παίζει σκληρά και δεν υποχωρεί εύκολα. Όσοι τον ξέρουν από τις άλλες δουλειές του, πιστοποιούν πόσο σκληρό καρύδι είναι.

 Ο Θέμος σύντομα θα δεί να παίρνουν διαστάσεις και οι υποθέσεις του με το dvd του Ζαχόπουλου και  του "μαύρου χρήματος" αφού μπαίνει στα πόδια του Μπόμπολα με δημοσιεύσεις που θίγουν τα εργολαβικά του συμφέροντα και μάλιστα πρωτοσέλιδα από μια εφημερίδα που είναι ο κύριος μέτοχός της !

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο πριν ξεσπασει η κρίση ο Μπόμπολας αρνήθηκε να μπεί στον ραδιοφωνικό σταθμο ΘΕΜΑ αν και είχε αρχικά δεχτεί. Από την κίνηση αυτή φέρεται να είναι δικαιωμένος αφού ο  σταθμός δεν πάει και ακόμη και ο "κολλητός" του Θέμου, Βαγγέλης Περής τον εγκατέλειψε για να επιστρέψει στα παλιά ραδιοφωνικά λημέρια του.

Οσο για τα σχέδια του Θέμου να μετατρέψει το ΚΑΝΑΛΙ 9 του Κοντομηνά σε ΘΕΜΑ TV, δεν φαίνεται να ευδοκιμούν, μια και το κόστος κρίνεται μεγάλο σε μια κακή οικονομική συγκυρία. Για τον λόγο αυτό ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν έχει απαντήσει ακόμη στις προτάσεις του για να μπεί και αυτός στον σταθμό.

Το σίγουρο είναι ότι γύρω από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, τον Θέμο, τον Μπόμπολα, τον Μάκη κ.α. έχει πλεχτεί ένα κουβάρι από σκοινί και δεν ξέρουμε ακόμη ποιός και πως θα λύσει το νέο γόρδιο δεσμό. Γιατί οι Γαλάτες είναι καλοί για την άμυνα περιχαρακωμένοι στο "χωριό" τους αλλά όταν βγαίνουν  έξω απ΄αυτό μπλέκουν σε περιπέτειες, πότε με τους Ρωμαίους, πότε με άλλους λαούς και συχνά διασώζονται μόνο οι δύο που αναλαμβάνουν τις επικίνδυνες αποστολές και δεν μαθαίνουμε τι τύχη έχουν οι συνεργάτεςτους...

1 σχόλιο:

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...