Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΔΟΛ: Για κεφάλαιο κίνησης τα έσοδα της ΑΜΚ

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, με δικαίωμα προτιμήσεως υπέρ των παλαιών μετόχων και έκδοση νέων, κοινών μετοχών, με καταβολή μετρητών, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΔΟΛ ΑΕ.

Όπως ανακοινώθηκε, η ΑΜΚ, που το ΔΣ αποφάσισε να προτείνει στην τακτική γενική συνέλευση της 11.04.2012, αφορά την άντληση μέχρι 7.500.000 ευρώ, τα οποία πρόκειται να διατεθούν στο σύνολό τους για την κάλυψη των αναγκών της εταιρείας σε κεφάλαιο κίνησης.

«Η ακραία εικόνα της αγοράς, που χαρακτηρίζεται από πρωτοφανή κάμψη της ζήτησης εκδοτικών προϊόντων και ένταση των ταμειακών δυσχερειών στον κλάδο, σε συνδυασμό με τον μεγάλο περιορισμό των τραπεζικών πιστώσεων, καθιστούν απαραίτητη την ενίσχυση της ταμειακής θέσης της εταιρείας με κεφάλαιο κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα, μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς», επισημαίνει ο ΔΟΛ σε ανακοίνωσή του.

Σημειώνεται ότι, για να είναι ευχερέστερη η κάλυψη του ποσού της αύξησης, το διοικητικό συμβούλιο θα προτείνει στη γενική συνέλευση δυνατότητα προεγγραφής των μετόχων για την ανάληψη τυχόν αδιαθέτων νέων μετοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...