Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Νέο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στο Ραδιομέγαρο

Νέο συλλαλητήριο συμπαράστασης πραγματοποιείται έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ το βράδυ της Παρασκευής. Συνεχές κάλεσμα προς τον κόσμο από τις ομοσπονδίες στα ΜΜΕ. 

Επίσης  η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι απεργοί διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων συντονίζονται για τη γενίκευση των απεργιακών κινητοποιήσεων σε όλους τους κλάδους.

Δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης φθάνουν από συνδικάτα και φορείς πανελλαδικά. Στο μεταξύ, η ΕΡΤ3 συνεχίζει να εκπέμπει. Παρακολουθείστε live από το ραδιομέγαρο μέσω tvxs.gr.

Στα προπύλαια βρίσκονται στο μεταξύ, συγκεντρωμένα μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ και απεργοί διοικητικοί υπάλληλοι προκειμένου να συντονίσουν τις δράσεις τους. Η σύσκεψη γίνεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πάντως η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων κρίθηκε παράνομη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών μετά την προσφυγή του υπ. Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλου. Υπενθυμίζεται πάντως ότι σήμερα οι διοικητικοί υπάλληλοι αποφάσισαν νέα απεργία για 10η συνεχή εβδομάδα.

Στο μεταξύ πάνω από ένα εκατομμύριο διακόσιες πενήντα χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν το χθεσινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, που εκφωνήθηκε μετά την εκκένωση του Ραδιομεγάρου από τα ΜΑΤ κατόπιν εντολής Σαμαρά – Βενιζέλου, από τον δρόμο. Εκφωνήτρια, όχι στο στούντιο αλλά στην λεωφόρο Μεσογείων με φόντο τα ΜΑΤ, ήταν η Αγλαΐα Κυρίτση. Συμμετείχαν πλήθος δημοσιογράφων, τεχνικών, καλλιτεχνών, συνδικαλιστών καθώς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η προβολή του έγινε μέσω του διαδικτύου αλλά και της ΕΡΤ3, οποία μεταδίδει ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...