Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Από τα Τρίκαλα την Πέμπτη η τηλεοπτική ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της ΕΡΤ

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, στις 8 π.μ. θα μεταδοθεί ζωντανά από τα Τρίκαλα η Πρωινή Ενημέρωση με τον Νίκο Αγγελίδη, τον Αλέξανδρο Ζαούτσο και την Ελπίδα Κουτσογιάννη.


Χτες το πρωί η Πρωινή Ενημέρωση βγήκε στον αέρα ζωντανά από την Καρδίτσα, αναδεικνύοντας τα σοβαρότατα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας... Στην εκπομπή που συντόνισαν ο Νίκος Αγγελίδης και η Φρόσω Παύλου της ΕΡΑ Καρδίτσας παρουσιάστηκαν εκπρόσωποι των αγροτών, των Εκπαιδευτικών, των γιατρών, των Φαρμακοποιών και Δημοτικοί άρχοντες αναλύοντας τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες του Νομού Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση
"Πεντέμιση μήνες τώρα οι εργαζόμενοι της Ελεύθερης, Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ δίνουν τον αγώνα τους για ελευθεροτυπία, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη.
Απέναντι σε μία κυβέρνηση που κλείνει πραξικοπηματικά την ΕΡΤ, απέναντι σε μία κυβέρνηση που κλείνει με χειροπέδες το Ραδιομέγαρο, σε μία κυβέρνηση που ξεπουλά τα πάντα στο ιδιωτικό κεφάλαιο, οι εργαζόμενοι της ελεύθερης ΕΡΤ στεκόμαστε όρθιοι και αγωνιζόμαστε για τη δημοκρατία.
Στο πλαίσιο του αγώνα των εργαζομένων, το πρωί της Πέμπτης από τις 8 έως τις 11 η εκπομπή ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ θα προβληθεί ζωντανά από τα Τρίκαλα με τους Νίκο Αγγελίδη, Αλέξανδρο Ζαούτσο και Ελπίδα Κουτσογιάννη.
Συντονιστείτε για την τηλεοπτική μετάδοση της εκπομπής, αύριο Πέμπτη 28 Νοεμβρίου από τις 8 το πρωί έως τις 11 διαδικτυακά μέσω του ertopen.com ή από όποιο άλλο διαδικτυακό ιστότοπο μεταδίδει το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Η ίδια εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά ραδιοφωνικά σε όλη τη Θεσσαλία από τους 98,3 f.m."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...