Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή 23 συντακτών του ΦΙΛΑΘΛΟΥ στην ΕΣΗΕΑ

Σημαντική ήταν η επιστολή που προσκόμισαν σήμερα στο ΔΣ και στην Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ οι 23 συντάκτες του ΦΙΛΑΘΛΟΥ που βρίσκονται σε επίσχεση από τις 20 Σεπτεμβρίου και αφορά τον εκπρόσωπο εργαζομένων

Το πλήρες κείμενο της επιστολής:

"Αξιότιμοι κύριοι συνάδελφοι,
Συνεχίζεται η προκλητική, προσβλητική, αντισυναδελφική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά τόσο προς τη γενική συνέλευση του ΦΙΛΑΘΛΟΥ, όσο και προς μέλη του ΔΣ της Ένωσης, από τον εκπρόσωπο εργαζομένων του ΦΙΛΑΘΛΟΥ Κωνσταντίνο Κούλη.

Πρώτα ήταν η επιστολή παραίτησής του, η οποία, όπως φαίνεται, συντάχθηκε σύμφωνα με τις απόψεις του ιδιοκτήτη της εφημερίδας Γιώργου Κουρή και περιείχε παραίνεση για επιχειρησιακές συμβάσεις και δημιουργία σωματείου των εργαζομένων του ΦΙΛΑΘΛΟΥ. Επιστολή που δεν πρωτοκόλλησε, ως όφειλε, εσκεμμένα όπως ο ίδιος παραδέχτηκε στη συνέχεια.

Ακολούθησαν παρακλήσεις του σε κάποιους από τους εννιά συναδέλφους που τον κατήγγειλαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ώστε να αποσύρουν την καταγγελία κι όταν εκείνοι αρνήθηκαν – δεδομένου ότι η παραίτηση, εφόσον δεν είχε πρωτοκολληθεί, δεν ήταν σε ισχύ – ο Κωνσταντίνος Κούλης ανακάλεσε την παραίτησή του! Και εξαπέλυσε απειλές με παλινωδίες του τύπου {τα είχα σχεδιάσει όλα, τώρα δεν παραιτούμαι και θα δούμε αν σταθεί η καταγγελία σας που είναι για γέλια}.

Με νέα επιστολή του δε, στην οποία ανακαλεί τα περί σωματείου – συνειδητοποίησε προφανώς ότι είναι επιβαρυντικό ως προς την καταγγελία που του έχει γίνει – και εξαιρεί συγκεκριμένο μέλος του ΔΣ από τις προσβλητικές κατηγορίες που εκτόξευσε στην πρώτη επιστολή, απλώς εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύγχυση. Μόνο που στην περίπτωση αυτή εκθέτει το ίδιο το μέλος, ενώ επιμένει να προσβάλει τους υπόλοιπους.

Θα μπορούσε να είναι απλά ένας άνθρωπος σε σύγχυση. Μα δεδομένου ότι η γενική συνέλευση του ΦΙΛΑΘΛΟΥ έχει φτάσει προ πολλού στα όρια της, ώστε να συνεχίσει να ασχολείται με έναν εκπρόσωπο που λειτουργεί, όπως αποδεικνύεται, καθ’ υπόδειξη του Γιώργου Κουρή και γελοιοποιεί με τις ήξεις αφίξεις του το θεσμό που εκπροσωπεί, ζητούμε να αποπεμφθεί από την θέση του εκπροσώπου. Ζητούμε από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και την Εφορευτική Επιτροπή να κηρύξει ως ισχύουσα την επιστολή παραίτησής του Κωνσταντίνου Κούλη, η οποία άλλωστε είχε κοινοποιηθεί ενώπιον πέντε μελών του ΔΣ".

Οι 23 συντάκτες του ΦΙΛΑΘΛΟΥ που βρίσκονται σε επίσχεση από τις 20 Σεπτεμβρίου:
ΚΟΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΑΛΟΥΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΙΑΦΑΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΟΥΡΟΥΤΣΑΒΟΥΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΑΣΣΑΡΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΒΥΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΛΑΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΟΥΛΟΥΤΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΖΕΥΓΑΔΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΠΑΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...