Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Σεμινάριο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ σε αποκλειστική συνεργασία με την ΝΕW ΜΕDIA STUDIES του Ομίλου Star

Star Channel logoImage via WikipediaΑν είστε σπουδαστές ή απόφοιτοι των περιζήτητων επαγγελμάτων ομορφιάς (Αισθητική – Κομμωτική – Styling – Μake up – Νύχια) των ΙΕΚ ΞΥΝΗ ή των ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, καθώς και άλλων ιδιωτικών ή δημόσιων ΙΕΚ, ή ακόμη και επαγγελματίες του χώρου που αναζητούν να εξελίξουν το «όμορφο» επάγγελμα τους, τότε να είστε σίγουροι πως βρήκατε αυτό που αναζητάτε.

Τα ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ σε αποκλειστική συνεργασία με την καταξιωμένη σχολή τηλεόρασης ΝΕW ΜΕDIA STUDIES του Ομίλου Star, σας δίνουν μοναδικά την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά το χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος.

Σπουδάζοντας το Executive Speed Course Present yourself – Present your skills at Media στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Star Channel στην Κάτω Κηφισιά, θα προετοιμαστείτε κατάλληλα τόσο σε θεωρητική όσο και σε πρακτική βάση για να «κατακτήσετε» το χώρο των νέων μέσων επικοινωνίας και να προβάλετε τις δημιουργίες σας σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και Internet.

Το πρόγραμμα Executive Speed Course Present yourself – Present your skills at Media περιλαμβάνει μαθήματα Τηλεόρασης, Ραδιοφώνου, Internet και φυσικά πρακτική άσκηση, σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές του Ομίλου Star.

Οι δέκα καλύτεροι σπουδαστές του Executive Speed Course Present yourself – Present your skills at Media, θα πραγματοποιήσουν 10 παρουσιάσεις 5 λεπτών περίπου η κάθε μία σε εκπομπές του Star Channel. Στον «αέρα» των εκπομπών αυτών θα παρουσιάσουν μια πρόταση make-up, αισθητικής προσώπου ή hair styling.

Περισσότερες πληροφορίες και Εγγραφές: Πατησίων 31 Αθήνα, Τηλ.: 210 5279500, website: www.keasxini.edu.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...