Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Έκκληση Χατζηνικολάου να μην κλείσει το Alter

Έκκληση από το μικρόφωνο του Real Fm έκανε σήμερα το πρωί o Νίκος Χατζηνικολαου,προς τη κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα προς τον υπ. Οικονομικών Γ. Παπακωσταντινου, ώστε να μην κλείσει το Alter και να του δοθούν οι απαραίτητες παρατάσεις, ώστε να καταφέρει να ξεπληρώσει τα χρέη του προς τις τράπεζες.



Πιο συγκεκριμένα ανεφέρε πως ο σταθμός αυτη τη στιγμη χρωσταει 5εκ.ευρω απο τα οποια το 1,3εκ.ευρω δόθηκαν στις τράπεζες το καλοκαίρι του 2010...και τώρα αυτές το υποχρεώνουν να δώσει όλο το υπόλοιπο ποσο μαζί... αλλιώς θα μπει λουκέτο.

Aνέφερε επίσης πως στο Αlter εργάζονται 700 άτομα.

Αξιοσημείωτες μάλιστα είναι οι δηλώσεις του,για τα περι ντόμινο στα Media και οχι μόνο, στη περίπτωση που μπει λουκέτο στο Alter, καθώς μαζί με αυτο θα κλείσουν και δεκάδες διαφημιστικές εταιρειες,οι τράπεζες και το κράτος δεν θα πάρει ποτε τα λεφτα του, ενώ παράλληλα προανήγγειλε πως ο ιδιος δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα καταφέρει στο να ακούγεται και τηλεοπτικά η φωνή του... δηλώνοντας πως έχει και ενα σπίτι για πούλημα εαν χρειαστεί...και πως η οικογένεια της Real ίσως να μεγαλώσει...με τη Real TV...
ΠΡΕΖΑTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...