Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΚΑΜΨΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛ

Ο περιορισμός του εκδοτικού κόστους και η περικοπή γενικών εξόδων, συνεχίζουν να αποτελούν βασικούς άξονες του προγράμματος αναδιάρθρωσης που εφαρμόζει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, τα οικονομικά μεγέθη του οποίου συνεχίζουν να καταγράφουν αρνητικό πρόσημο και οι μετοχές του να βρίσκονται στην Κατηγορία Επιτήρησης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο κύκλος εργασιών του Ομίλου κατέγραψε το 2011 πτώση 37,44% και διαμορφώθηκε στα 125,8 εκατ. ευρώ από 201 εκατ. ευρώ το 2010. Πτώση 30% σημείωσαν και οι πωλήσεις σε εταιρικό επίπεδο, οι οποίες υποχώρησαν στα 76,3 εκατ. ευρώ από 108,6 εκατ. ευρώ το 2010.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΔΟΛ «Η Εταιρεία προκειμένου να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της μεγάλης αυτής μείωσης από την προηγούμενη ήδη χρήση, εφαρμόζει ένα συνολικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης των δραστηριοτήτων του Ομίλου και λαμβάνει μέτρα για τη δραστική περικοπή του λειτουργικού κόστους και την προσαρμογή των εκδοτικών και διοικητικών δαπανών στις νέες συνθήκες της αγοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...