Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Απάντηση του ΕΝΑ Channel για την απόλυση του εικονολήπτη

H E.T.I.T.B.E με την ανακοίνωσή της από 2.4.11, σχετικά με την μήνυση και απόλυση εργαζομένου στο ΕΝΑ CHANNEL, ενεργώντας εντελώς συντεχνιακά και παραπλανητικά, αποκρύπτει σκόπιμα ποια ήταν τα «σχόλια…» όπως αναφέρει του πρώην εργαζόμενου στο ΕΝΑ CHANNEL.
Οι βαρύτατοι υβριστικοί, προσβλητικοί και απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί του πρώην εργαζόμενου Στέλιου Πολυχρονίδη για τον τηλεοπτικό σταθμό, τον χώρο και τους συναδέλφους του, που διακινήθηκαν από τον ίδιο σκόπιμα, με αναρτήσεις και αποστολές μέσο του facebook κύριοι της ΕΤΙΤΒΕ, δεν είναι απλά σχόλια!!!
Ποια εταιρία, ποιος επιχειρηματίας και ποιοι συνάδελφοι του συγκεκριμένου εργαζόμενου και στο όνομα ποιάς εργασιακής ειρήνης, θα δεχόταν να συνεχίσουν να συνεργάζονται με έναν τέτοιο εργαζόμενο που αναφέρεται δημόσια με τόσο πρωτοφανή απαξιωτικά, προσβλητικά και υβριστικά σχόλια!!!, για τον χώρο, την εταιρία που εργάζεται αλλά και τους συναδέλφους του.
Όσο δε για την «απειλητική σύσταση» της ΕTΙΤΒΕ, για την απόσυρση της μήνυσης και επαναπρόσληψη του εργαζομένου, απειλώντας με κινητοποιήσεις και μεγάλες συγκεντρώσεις κατά του τηλεοπτικού σταθμού, ακόμη και με την «δρομολόγηση λεωφορείων από όλους τους Νομούς» όπως αναφέρεται απειλητικά στην ανακοίνωση, μόνο θλίψει μπορεί να προκαλέσει, για την αλαζονεία και τις πρακτικές των συγκεκριμένων ανθρώπων.
Κύριοι συνέλθετε, το σύνολο των συναδέλφων σας δεν είναι «τσιφλίκι» σας, σεβαστείτε τα δικαστήρια που θα αποφασίσουν ποιος τελικά έχει δίκιο σε αυτήν την διμερή εργασιακή διαφορά που έχει και ποινικές διαστάσεις.
Σταματήστε να «απειλείται» και ιδιαίτερα να δυσφημείται έναν αξιόλογο περιφερειακό σταθμό της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, που μάχεται για την επιβίωση, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Άλλωστε εάν δεν καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε εμείς οι «Ιδιωτικοί» τηλεοπτικοί σταθμοί, πιθανών να μην υπάρχει λόγος να υπάρχετε και εσείς, ως Ένωση Τεχνικών «Ιδιωτικής» Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας.
Υποσχόμαστε ότι δεν θα επανέλθουμε στο συγκεκριμένο θέμα όσο και αν προκληθούμε από οποιονδήποτε, διότι η υπόθεση για μας έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, που εμπιστευόμαστε απόλυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...