Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Η HTC ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ

Tour de France, Prolog, Erik Zabel.Image via WikipediaΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Η HTC, ηγέτιδα εταιρία στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, ανακοινώνει σήμερα το «HTC Detour», ένα ποδηλατικό φιλμ με εναλλακτικό προσανατολισμό. Έχοντας γυριστεί για να γιορτάσει την αγωνιστική περίοδο Tour de France, αυτή η ξεχωριστή καμπάνια μεγάλης κλίμακας, σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει το κοινό να ανέβει στο ποδήλατο και να εξερευνήσει τις γύρω περιοχές με ασυνήθιστους τρόπους. Ακολουθώντας την ομάδα του Tour de France που αποτελείται από επαγγελματίες ποδηλάτες, συμπεριλαμβανομένου του πρωταθλητή Γερμανού ποδηλάτη και μέλους του HTC Highroad, Erik Zabel, αλλά και χορηγούμενων ταλέντων και οπαδών του αθλήματος από όλο τον κόσμο, το φιλμ μας ταξιδεύει σε μια ποδηλατική «παράκαμψη» μέσα από τη Βαρσοβία, όπου εξερευνώνται ορισμένες από τις πιο ασυνήθιστες τοποθεσίες της πόλης, στις οποίες κανονικά οι ποδηλάτες δεν έχουν πρόσβαση.

Έχοντας γυριστεί στην Πολωνία κατά τη διάρκεια τριών νυκτών, το φιλμ ταξιδεύει τους θεατές του HTC Detour μέσα από διάφορα σημεία, όπως ένα πλυντήριο αυτοκινήτων που βρίσκεται σε λειτουργία, ένα luna park, το μετρό, μία σήραγγα του τραμ, το διάσημο κτίριο PKIN, το Παλάτι Πολιτισμού και Επιστημών αλλά και μία πολυσύχναστη γέφυρα στην πόλη της Βαρσοβίας.

Η ποδηλατική ομάδα του HTC Detour αποτελείται από πέντε μέλη της ομάδας HTC Highroad - τους Erik Zabel, Leigh Howard, Charlotte Becker, Kate Colclough και Frantisek Rabon. Οι υπόλοιποι επαγγελματίες ποδηλάτες είναι οι John Shewsbury, Joshua Boothby, Thomas Ohler, Felix Mucke και Jakob Santos, που αγωνίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο*. Μέρος στο φιλμ έλαβαν επίσης και πολίτες της Βαρσοβίας, οι οποίοι γνώριζαν καλά την πόλη και τις κρυφές διαδρομές της.





Το φιλμ HTC Detour αποτελεί δημιουργία της HTC και της strategic creative consultancy Fearlessly Frank, ενώ είναι παραγωγή της Academy Films και της εταιρείας online και ψηφιακού περιεχομένου A+, που πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα. Το φιλμ σχεδιάστηκε για να αναπτύξει σε ένα νέο επίπεδο τη σχέση του καταναλωτή με την εταιρία, αλλά και για να ενθαρρύνει το κοινό να λάβει μέρος στην εμπειρία, έχοντας να μοιραστεί και να ανταλλάξει απόψεις στη διοργάνωση της δικής του «παράκαμψης». Το HTC Detour θα ενισχυθεί με μία συνδυαστική καμπάνια επικοινωνίας που περιλαμβάνει δημόσιες σχέσεις, δραστηριότητες και περιεχόμενο με χρέωση, μέσω των YouTube και FaceBook. Με τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το φιλμ θα προβληθεί σε επτά πανευρωπαϊκές αγορές, όπου οι καταναλωτές θα το μοιράζονται με φίλους τους, προωθώντας έτσι με online τρόπους την ποδηλασία.

Το φιλμ HTC Detour γυρίστηκε στην Πολωνία κατά τη διάρκεια τριών νυκτών, από μία ομάδα 52 παραγωγών, 5 μελών του HTC Highroad, 6 χορηγούμενων ταλαντούχων ποδηλατιστών και 21 Πολωνών ποδηλατιστών, που φρόντισαν ώστε τα γυρίσματα και η χρήση των τοποθεσιών να κυλίσει ομαλά από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σκηνοθέτης του φιλμ είναι ο βραβευμένος Seb Edwards της Academy Films/A+ με το δυνατό κινηματογραφικό του στυλ, τόσο όσον αφορά στην προσέγγιση όσο και στον οραματισμό. Ο Seb Edwards, σκηνοθέτης του φιλμ «HTC Detour» δήλωσε σχετικά: «Το HTC Detour κάνει οικεία την ποδηλασία σε ένα ευρύτερο κοινό ενθαρρύνοντας το να ανέβει στο ποδήλατο και να εξερευνήσει. Επίσης δημιουργεί ένα αίσθημα ελευθερίας και ελπίζω ότι θα βοηθήσει τους ανθρώπους να δουν τις πόλεις που κατοικούν με μια νέα ματιά, ενώ ταυτόχρονα θα τους δώσει την αυτοπεποίθηση να πηγαίνουν όπου θέλουν, όποτε θέλουν».

Ο Stefan Streit, αντιπρόεδρος του τμήματος marketing και πωλήσεων της HTC για την EMEA, δήλωσε σχετικά: «Η HTC μοιράζεται το πάθος του ‘quietly brilliant’ με την ποδηλασία, μια δραστηριότητα προσβάσιμη σε όλους, είτε αφορά σε έναν οικολογικό τρόπο μετακίνησης, είτε σε έναν τρόπο να διατηρείται κανείς σε φόρμα, είτε στο να κάνει απλά ποδήλατο εφόσον το βρίσκει διασκεδαστικό. Το φιλμ HTC Detour σχεδιάστηκε για να εμπνεύσει τους καταναλωτές να υιοθετήσουν την ποδηλασία, οργανώνοντας «παρακάμψεις» στις δικές τους περιοχές και ενθαρρύνοντας τους να χρησιμοποιούν τις συσκευές της HTC για να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους».

Το φιλμ HTC Detour όπως και επιπλέον σκηνές από τα γυρίσματα είναι διαθέσιμες στο htcdetour.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...