Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΠΣΑΤ: Αγωνία για την τύχη του "Φίλαθλου"

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ παρακολουθεί τις δυσάρεστες εξελίξεις, που σημειώνονται στην εφημερίδα.... «Φίλαθλος», η οποία για τρίτη ημέρα δεν κυκλοφόρησε και εκφράζει την έντονη ανησυχία των μελών του για τους σαράντα αθλητικούς συντάκτες, που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι. Το Δ.Σ. απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς την ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να ασκήσει την μεγαλύτερη δυνατή πίεση προς την εργοδοσία για αποκατάσταση των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας και τη συνέχιση κυκλοφορίας της εφημερίδας.

«Προς  τον Πρόεδρο Κύριο Δημήτρη Τρίμη και τα Μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, Αγαπητά Μέλη του Δ.Σ.,

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ σας μεταφέρει την αγωνία των μελών του για την τύχη της ημερήσιας αθλητικής εφημερίδας «Φίλαθλος», που για δεύτερη συνεχή μέρα δεν κυκλοφόρησε, με υπαιτιότητα της εργοδοσίας και ενώ οι συνάδελφοί μας έχουν προβεί σε επίσχεση εργασίας.

Παρακαλούμε να παρέμβετε για την άμεση αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος που δημιουργείται για τους σαράντα συναδέλφους μας, οι οποίοι εξαιτίας της αδιαλλαξίας των ιδιοκτητών, κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο σε μια περίοδο μεγάλης κρίσης για το επάγγελμα και την κοινωνία.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ θα βρίσκεται στο πλευρό της ΕΣΗΕΑ για οποιαδήποτε ενέργεια ή πρωτοβουλία θα απαιτηθεί, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η κυκλοφορία του «Φιλάθλου», εννοείται με την καταβολή όλων των νόμιμων αποδοχών και την εφαρμογή των συλλογικών συμβάσεων, που συστηματικά καταπατούνται στο εν λόγω συγκρότημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...