Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΕΣΡ: Ανάκληση άδειας μόνο αν το Alter ήταν εκουσίως κλειστό

Η άδεια του τηλεοπτικού σταθμού Alter θα μπορούσε να ανακληθεί μόνο αν το κανάλι ήταν εκουσίως κλειστό με πρόθεση των ιδιοκτητών του, υποστήριξε ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Συμβουλίου, ο κ. Λασκαρίδης γνωστοποίησε ακόμη ότι οι εκπρόσωποι του σταθμού καλούνται την ερχόμενη εβδομάδα να ενημερώσουν για την κατάστασή του.

Λύση στα προβλήματα των εργαζομένων του Alter ζητεί εν τω μεταξύ, με ερώτηση του προς τον υπουργό Εργασίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Εξάλλου, κατά τη συνεδρίαση του ΕΣΡ, επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα TV του νομού Θεσσαλονίκης για παράλειψη υποβολής ζητηθείσης ροής προγράμματος. Για τον ίδιο λόγο επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό Πανόραμα TV του νομού Θεσσαλονίκης.

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε επίσης στον ΑΝΤ1 για αναντιστοιχία σήμανσης σε βίαιες σκηνές στην εκπομπή Reaper που προβαλλόταν σε ώρες παιδικής τηλεθέασης.

Τέλος, πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Live Fm του νομού Θεσσαλονίκης για μη αποστολή ζητηθέντων στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...