Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Αλλαγές στην Spot JWT

English: JWT ADVERTISING AGENCY
Image via Wikipedia
Ο Πέτρος Κωνσταντινιδης αποχώρησε, όπως αποκαλύπτει σήμερα το BusinessToday, από το τιμόνι της Spot JWT και οι άνθρωποι του πολυεθνικού δικτύου δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, στην επικοινωνία μας με το πολυεθνικό δίκτυο της JWT μας διευκρινίστηκε πως μετά από πολλά χρόνια στο τιμόνι της Spot, o Πέτρος Κωνσταντινιδης παραιτήθηκε από όλες τις εκτελεστικές του αρμοδιότητες στην εταιρεία μετά από αμοιβαία συμφωνία.

Στο εξής θα αποτελεί μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ ενώ, φυσικά, παραμένει μέτοχος της εταιρείας. Ο Toby Hoare CEO JWT Europe τον ευχαρίστησε για την σημαντική πρόσφορά του για τόσο μεγάλο διάστημα στην εταιρεία και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μελλοντικά του βήματα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Ειρήνη Νικολοπούλου και ο Δημήτρης Κόρδας προήχθησαν σε  Vice Presidents και μαζί με τον  Vice President - Chief Creative Officer, Τάκη Λιαρμακoπουλο και την Group Financial Director Άρτεμις Μπαμίχα θα έχουν την ευθύνη του day to day management της εταιρείας

. Ο Χρήστος Κερασσιώτης παραμένει Chairman και ο Δημήτρης Μαύρος διατηρεί την θέση του Managing Director. Και οι δυο παραμένουν μέτοχοι της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως την Spot ίδρυσαν οι Πέτρος Κωνσταντινιδης, Χρήστος Κερασσιώτης και Δημήτρης Μαύρος και η εταιρεία ανήκει στο δίκτυο της JWT από το 1974.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ/ advertising.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...