Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Το νέο πρόγραμμα του Kontra Channel

Από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, ξεκινά το νέο πρόγραμμα του Kontra Channel.

Παρακολουθήστε από Δευτέρα εως Παρασκευή, στις 22:00-24:00, την δημοσιογραφική εκπομπή ''Επί του Πιεστηρίου'', με τον Βασίλη Ταλαμάγκα. Μαζί του ο Κώστας Πουλακίδας. Σχολιάζει ο Μάκης Κουρής και πληθώρα άλλων δημοσιογράφων, με καλεσμένους πρόσωπα της επικαιρότητας. Συμμετέχει, ο Διευθυντής της εταιρείας ALCO, Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος παρουσιάζει και σχολιάζει αποκαλυπτικές έρευνες που γίνονται για όλα τα θέματα της δημόσιας ζωής.

Από Δευτέρα εως Παρασκευή, στις 21:00-22:00, κοντά σας, ο Γιώργος Τράγκας με την εκπομπή ''Χωρίς Αναισθητικό''. Με το καυστικό του ύφος και το ιδιαίτερο χιούμορ του ο Γιώργος Τράγκας θα σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά μέσα από την συχνότητα του κόντρα. Ο ανατρεπτικός δημοσιογράφος ''Χωρίς αναισθητικό'', θα βάζει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο και θα ''καταγγέλλει'' το πολιτικό σύστημα.

Καθημερινά από τις 19:50-21:00, παρακολουθήστε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, με τον Γιάννη Παπαγιάννη. Το δυναμικό και ''ασυμβίβαστο'' δελτίο ειδήσεων της Ελληνικής τηλεόρασης από 3 Σεπτεμβρίου θα είναι κοντά σας, με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ καθώς και αναλύσεις για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που επηρεάζουν τη ζωή του Έλληνα πολίτη.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, από τις 20:00-22:00, με τον Σωτήρη Ξενάκη παρακολουθείστε αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και καλεσμένους από τον κοινωνικοπολιτικό χώρο, εύστοχους σχολιασμούς και αναλύσεις. Κάθε Σαββατο το Kontra News παρουσιάζει αναλυτικά όλον τον Κυριακάτικο Τύπο ,ακόμη όλη η Ελληνική και διεθνή επικαιρότητα μέσα από την διεισδυτική ματιά του καταξιωμένου δημοσιογράφου Σωτήρη Ξενάκη και του δημοσιογραφικού επιτελείου του Kontra Channel.

''Kontra στη Νύχτα'', από Δευτέρα εως Παρακευή στις 01:00-03:00, μια ζωντανή μεταμεσονύχτια καθημερινή εκπομπή που καταγράφει τις προεκτάσεις της επικαιρότητας με «κόντρες» στο στούντιο και παρεμβάσεις τηλεθεατών. Μια δεύτερη ματιά στην ενημέρωση βασισμένη στο δημοσιογραφικό δυναμικό του Kontra Channel και το κύρος του παρουσιαστή Χάρη Μπότσαρη. Η ζωντανή ενημέρωση του Kontra Channel, συνεχίζεται και τη νύχτα!

Κάθε Σάββατο, στις 22:00-24:00, κοντά σας η εκπομπή έρευνας και αναζήτησης ''Terra Incognita'', με τον Γιάννη Μούτσο. Με την συμβολή διεθνώς καταξιωμένων αναλυτών και ερευνητών και σε συνεχή επαφή με επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζει τα σύγχρονα επιστημονικά επιτεύγματα.

Παρακολουθείστε κάθε Σάββατο, στις 11:00-12:00, την εκπομπή ''Τσεκαπ'' με τον Ηλία Αλεξάκη. Μαζί του ο Ευγένιος Γκράουρ. Μια εκπομπή που αναλύει ότι συμβαίνει στο χώρο της υγείας. Καταξιωμένοι επιστήμονες εγνωσμένου κύρους και υψηλής κατάρτισης μιλούν για θέματα που απασχολούν καθημερινά όλους μας. Το κοινό συμμετέχει στην εκπομπή με ερωτήματα που αφορούν την υγεία τους.

Μεσάνυχτα Σαββάτου κοντά σας η εκπομπή, ''Στην πόλη των παραισθήσεων'', με την Βίκυ Μιχαλονάκου. Ένα μεταμεσονύχτιο ραντεβού με την νεοελληνική πραγματικότητα. Μία εκπομπή που ανιχνεύει τις ιστορίες των καθημερινών αποδράσεων από την εικονική πραγματικότητα.Κάθε Κυριακή στις 18:00-19:00, παρακολουθείστε την εκπομπή ''Νέοι και Κοινωνία με τον δημοσιογράφο, Θοδωρή Καραουλάνη. Διαψεύδοντας όλους όσοι υποστηρίζουν ότι οι σημερινοί νέοι αντιμετωπίζουν με απάθεια τις εξελίξεις το Kontra Channel, δίνει βήμα σε εκπροσώπους τους, ώστε να σχολιάσουν την σύγχρονη πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...