Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στο δημοτικό τραγούδι.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»  Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!


Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, στις 21:00


Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Tο Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας προσκαλούν σε ένα αφιέρωμα στο δημοτικό τραγούδι. 


Παραδοσιακές μουσικές από όλη την επικράτεια και χορευτικά συγκροτήματα με εντυπωσιακές ενδυμασίες συνθέτουν ένα αφιέρωμα γεμάτο ελληνικό χρώμα.

Στο μικρόφωνο, οι Ξανθίππη Καραθανάση, Παναγιώτης Λάλεζας, Ηρώ Σαΐα, Αρετή Κετιμέ, Χρυσόστομος Μητροπάνος, Δημήτρης Υφαντής, Θοδωρής Μέρμηγκας, Δημήτρης Καρασαββίδης, Σιμόνε Μοντζέλι, Σοφία Ανδριανού, Γιώργος Στριλιγκάς και Μιχάλης Σταυρουλάκης ερμηνεύουν παραδοσιακά τραγούδια που εκτείνονται από τον Πόντο και τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και τη Μικρά Ασία. Συνοδεύει η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Ασπροπύργου «ΘΡΙΑ» που αποτελείται από κορυφαίους σολίστ του είδους.

Τη ζεστή παρέα συμπληρώνουν ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης, οι ολυμπιονίκες Μιχάλης Μουρούτσος, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου, η πρωταθλήτρια κωπηλασίας και κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για το 2013, Κατερίνα Νικολαϊδου, ο δήμαρχος Ασπροπύργου Nίκος Μελετίου και οι ηθοποιοί Πάνος Σκουρολιάκος, Μαρία Τζομπανάκη, Γιάννης Καπετάνιος, Μαρία Πανουτσοπούλου και Έλενα Σολοποτιά.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...