Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΑΝΤ1 πάει και Μαυροβούνιο

Έπειτα από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του τηλεοπτικού σταθμού PRVA στη Σερβία, ο όμιλος ΑΝΤ1, προχώρησε στη μετάδοση του προγράμματός του και στο Μαυροβούνιο.

Πραγματοποιήθηκε μάλιστα, εκδήλωση στο Μαυροβούνιο, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας και εκπροσώπων της κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας. Στην παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού για τη σεζόν 2012-2013, παρευρέθησαν περισσότεροι από 400 καλεσμένοι από την πολιτική, τις επιχειρήσεις, τις τέχνες και τον αθλητισμό.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία που σημείωσε πολύ γρήγορα το PRVA στο Μαυροβούνιο.

Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Μέσα σε λίγους μήνες η επένδυσή μας στο Μαυροβούνιο κατάφερε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες μας. Ο τηλεοπτικός σταθμός PRVA στο Μαυροβούνιο είναι η πιο πρόσφατη τηλεοπτική επένδυση του Ομίλου ΑΝΤ1 στην Ευρώπη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα μερίδια τηλεθέασης μέσα σε λίγους μήνες, αυξήθηκαν από το 1% στο 8%, προτού ακόμα ξεκινήσουμε το νέο μας πρόγραμμα».


Πηγή: Τύπος της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...