Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ANT1: Πάει καλά η επένδυση στο Μαυροβούνιο

H εντυπωσιακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνιο παρουσία της Πολιτικής Ηγεσίας και εκπροσώπων του κοινωνικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο μεγαλύτερος Όμιλος ΜΜΕ και ψυχαγωγίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη,  μετά από τα δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του τηλεοπτικού σταθμού PRVA στη Σερβία, προχώρησε στη μετάδοση του προγράμματός του και στο Μαυροβούνιο.
Στην εκδήλωση της παρουσίασης του Νέου Προγράμματος του PRVA για τη σεζόν 2012/2013,  το παρών έδωσαν περισσότεροι από 400 καλεσμένοι, από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, τις τέχνες και τον αθλητισμό. Η ξεχωριστή εκδήλωση απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις και είναι βέβαιο ότι τα νέα προγράμματα του σταθμού, μαζί με τα ήδη υπάρχοντα, αναμένεται να κερδίσουν φέτος τους τηλεθεατές της Σερβίας και του Μαυροβουνίου.
Ο κ. Θοδωρής Κυριακού, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ,  παρευρέθηκε στην εκδήλωση και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία που σημείωσε πολύ γρήγορα το PRVA στο Μαυροβούνιο. Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Μέσα σε λίγους μήνες η επένδυσή μας στο Μαυροβούνιο κατάφερε ν’ ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες μας. Ο τηλεοπτικός σταθμός PRVA στο Μαυροβούνιο είναι η πιο πρόσφατη τηλεοπτική επένδυση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ευρώπη και είμαστε πολύ χαρούμενοι, που τα μερίδια τηλεθέασης μέσα σε λίγους μήνες, αυξήθηκαν από το 1% στο 8%, πριν ακόμα ξεκινήσουμε το Νέο μας Πρόγραμμα! Με αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τα στελέχη μας και τις ομάδες τους, τόσο στη Σερβία όσο και στο Μαυροβούνιο, για την εξαιρετική δουλειά τους. Ο Dejan Jocić,  είναι ένας πολύ επιτυχημένος επικεφαλής των καναλιών μας στη Σερβία και στο Μαυροβούνιο και είναι σαφές ότι ο ίδιος και η ομάδα του πέτυχαν πολύ γρήγορα σπουδαία αποτελέσματα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες της διαφημιστικής αγοράς για την υποστήριξή τους».
Στη συνέχεια, ο κ. Κυριακού αναφέρθηκε στις επενδύσεις του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στη Σερβία και το Μαυροβούνιο: «Σας ευχαριστώ που υποστηρίζετε τις επενδύσεις μας στη Σερβία, στο Μαυροβούνιο και στις άλλες αγορές στις οποίες σκοπεύουμε να επεκταθούμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την κυβέρνηση που συμβάλλει στη διαμόρφωση προϋποθέσεων για ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον στη χώρα σας και που μας ενέπνευσε να επενδύσουμε στο Μαυροβούνιο. Να είστε βέβαιοι πως θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη χώρα σας».
Ο κ. Dejan Jocić, Γενικός Διευθυντής του PRVA, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι ο λόγος που η παρουσίαση επιλέχτηκε να γίνει στο Μαυροβούνιο είναι η ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας του καναλιού και στην τηλεοπτική αγορά του Μαυροβουνίου. Ο κ. Jocic δήλωσε επίσης, πως είναι υπερήφανος για τις ομάδες του PRVA στη Σερβία και το Μαυροβούνιο και επισήμανε:
«Η μετάδοση του προγράμματός μας στο Μαυροβούνιο έχει μεγάλη επιτυχία. Πέρυσι σας υποσχεθήκαμε μια επιτυχημένη σεζόν και εκπληρώσαμε την υπόσχεσή μας. Η παρουσία σας εδώ αποτελεί ένδειξη του ότι παρακολουθείτε το πρόγραμμά μας και αυτός είναι ο δικός μας τρόπος να σας πούμε  «Ευχαριστώ». Αποδείξαμε ότι είμαστε πραγματικά οι πρώτοι, αλλάξαμε το τοπίο των ΜΜΕ στη Σερβία και εξαιτίας μας, αλλάζει και ο ανταγωνισμός. Είμαστε λοιπόν πολύ υπερήφανοι γιατί αυτό σημαίνει ότι η αγορά εξελίσσεται».
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε, η Διευθύντρια Πωλήσεων του PRVA, Marija Karan, η οποία παρουσίασε τα επίσημα στοιχεία που κατατάσσουν το PRVA ως τον πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό σταθμό στο κοινό 18-50.  Η κ. Karan δήλωσε μεταξύ άλλων: «Όλοι οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν μείνει πολύ πίσω από το PRVA. Εμείς τα καταφέραμε, προσφέροντας τις καλύτερες εγχώριες και εξωτερικές παραγωγές. Συνεχώς προσελκύουμε νέους τηλεθεατές και στο Prime Time, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. To PRVA είχε τις πέντε υψηλότερες σε τηλεθέαση σειρές στη Σερβία κι ένα από τα σημαντικότερα σχέδια για το 2012 ήταν η μετάδοση του προγράμματος και στο Μαυροβούνιο. Η αγορά ΜΜΕ του Μαυροβουνίου, είχε ανάγκη από αυτού του είδους την τηλεόραση περισσότερο απ’ όσο πιστεύαμε αρχικά. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις προβλέψεις μας από τον πρώτο κιόλας μήνα. Αναμένουμε μεγαλύτερη ανάπτυξη και αύξηση της τηλεθέασής μας στο προσεχές χρονικό διάστημα».
Το Νέο Πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού PRVA που θα μεταδίδεται στη Σερβία και το Μαυροβούνιο περιλαμβάνει εγχώριες και ξένες σειρές, δημοφιλείς εκπομπές και μεταδόσεις κορυφαίων αθλητικών εκδηλώσεων, όπως: τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Ερυθρού Αστέρα και τους αγώνες της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Σερβίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...