Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος το ραδιόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ

Σε EASY 97,2 ξαναβαφτίστηκε ο ΑΝΤ1 FM. Η νέα ονομασία του ραδιοφώνου του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ αποφασίστηκε μετά και την μετατροπή του προγράμματος του σταθμού από ενημερωτικό σε μουσικό-ψυχαγωγικό.

Η διοίκηση του ραδιοφώνου έκρινε σκόπιμο να αλλάξει το χαρακτήρα του ιστορικού ενημερωτικού σταθμού για να μειώσει το κόστος λειτουργίας του, γι’ αυτό και από σήμερα στη συγκεκριμένη συχνότητα εκπέμπει ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο χωρίς ενημερωτικό πρόγραμμα.

O Πάρις Πέτρου, από τους πρωτεργάτους του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1 που, πλέον, βρίσκεται στο Μόντρεαλ του Καναδά και διευθύνει τον ελληνόφωνο σταθμό, έγραψε στο facebook:

"Όσοι είχαμε την τυχή αλλά και την ευθύνη να δημιουργήσουμε ένα από τα πρώτα, και σίγουρα το πιο διαχρονικό από τα ιδιωτικά ραδιόφωνα, αυτό του ΑΝΤΕΝΝΑ πριν από 24 χρόνια, σήμερα νιώθουμε μια πίκρα καθώς η πορεία του έκανε τον κύκλο και έφτασε στο τέλος της.

Το 1988 δεν υπήρχε ούτε Internet, ούτε facebook, ούτε iTunes. Η μανία της εποχής ήταν η ελεύθερη (αρχικά δημοτική) κι αργότερα ιδιωτική ραδιοφωνία. Κι εμείς, μια μικρή τρελή παρέα, δημοσιογράφοι, μουσικοί, πρώην ερασιτέχνες, δημοσιοσχετίστες, τεχνικοί, και άλλοι, με τα καλά και πολλά λεφτά που διέθετε ο Μ. Κυριακού (κακά τα ψέματα, χωρίς λεφτά δεν θα γίνονταν πολλά πράγματα) είχαμε πολλή όρεξη για δουλειά, για να φτιάξουμε το "σταθμό των superstars" όπως έλεγε και το πρώτο μας σλόγκαν.

Πιστεύω η ιστορία να αναγνωρίσει πως κάτι κάναμε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...