Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ποιον -πρώην συνέταιρο του δημοσιογράφο- βρίζει χυδαία ο Ακης Τσοχατζόπουλος, και γιατί

Ολοι γνωρίζουν ότι ο προφυλακισμένος υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος γνωρίζει πολλά για πρόσωπα και για καταστάσεις αν και αρνείται πεισματικά να μιλήσει καθώς προφανώς θα επιβαρύνει και τη δική του θέση.

Ετσι, αρκετοί που επί της παντοδυναμίας του ευεργετήθηκαν με πολλούς και ποικίλους τρόπους σήμερα, παριστάνουν εκ τους ασφαλούς τους τιμητές και τους κατηγόρους του.

Το περιστατικό που περιγράφεται σήμερα στη στήλη «Στίγμα» της εφημερίδας Τα Νέα είναι απολύτως ενδεικτικό του τι γνωρίζει αλλά και του τι δεν λέει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «ο Ακης παρακολουθούσε ένα βράδυ στην τηλεόραση ένα τοκ σόου. Και εκεί που άκουγε τους ομιλητές ήρεμος, και με τη φυσική ευγένεια που τον διακρίνει, ξαφνικά εξερράγη και άρχισε να ωρύεται. Τι είχε συμβεί; Στο πάνελ της εκπομπής, μετείχε και δημοσιογράφος, φίλος του. Και όχι μόνο φίλος του, αλλά και ευεργετηθείς από αυτόν. Ο τύπος είχε συστήσει την εποχή της παντοδυναμίας του Ακη, εταιρεία με την οποία έκανε -και αυτός- προμήθειες εξοπλισμών για τις Ενοπλες Δυνάμεις!

Δεν περιγράφονται, μου είπαν, οι ύβρεις που εκτόξευσε ο Ακης, ακούγοντάς τον να τον καταγγέλλει ως μία από τις αιτίες της κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...