Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΓΗ: "Ο 902 στη Ζούγκλα του Σαμαρά"

Αντιδράσεις στη Ν.Δ. έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της "Α" ότι ο επιχειρηματίας Φ. Βρυώνης, μεγαλοοφειλέτης του Δημοσίου και αφανής μέτοχος του καναλιού Extra 3, συνόδευε τον πρωθυπουργό στο Κατάρ, μαζί με άλλους επιχειρηματίες. Κυβερνητικοί βουλευτές διερωτώντο τι είδους μπίζνες επιδιώκει ο κ. Βρυώνης και τι σχέσεις έχει με τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βρυώνης επιδιώκει να πάρει άδεια για πανελλαδικό κανάλι και έχει κάνει συζητήσεις με το ΚΚΕ για τον 902 TV. Πολλοί διερωτώνται ποια συμφέροντα εκπροσωπεί ο κ. Βρυώνης, δεδομένου ότι ο ίδιος είναι ανοικτός, με χρέη προς το Δημόσιο.
 
Μετά το δημοσίευμα της "Α" ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, με τον οποίο συνεργάζεται στενά ο κ. Βρυώνης, αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι συνάντησε τον πρωθυπουργό, "όχι για κανάλια ή επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά αποκλειστικά για θέματα που ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό".

Ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος απέφυγε να ενημερώσει για ποια ακριβώς "θέματα του λαού" συζήτησαν, πότε και πού ακριβώς έγινε η συνάντηση. Ο δημοσιογράφος παραδέχθηκε επίσης ότι υπάρχουν σχέδια δημιουργίας νέου καναλιού, στο οποίο πρόκειται ο ίδιος να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μπορεί τα σχέδια για το πανελλαδικό κανάλι να αργούν ακόμη, αλλά ο Τριανταφυλλόπουλος προχωρεί τον Μάρτιο σε συνεργασία με τον Βρυώνη σε νέο περιφερειακό κανάλι, το Zoom, όπου θα εμφανίζονται επίσης η σύζυγός του, Κιμ, και ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

(Από την ΑΥΓΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...