Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Δύο νέα τηλεοπτικά περιοδικά κυκλοφορούν μεθαύριο:"ΤV menu" και "MY tv"

Δύο νέα τηλεοπτικά περιοδικά  κυκλοφορούν αύριο:"ΤV menu" και "MY tv". Το πρώτο από τον έμπειρο Αντώνη Πρέκα και την συντακτική ομάδα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Το δεύτερο από τον ΑΝΤ1. 


Το :"ΤV menu" είναι μια τετράπτυχη έκδοση,100 σελίδων, που συνδυάζει:

α. Ενα πλήρες τηλεοπτικό περιοδικό, με έμφαση στις συνέχειες , τα παρασκήνια , αλλά και τα… προσεχώς των καθημερινών σειρών συνεχείας. Περιλαμβάνει: Εύχρηστο και καθαρό πρόγραμμα για 30 κανάλια. Κριτική παρουσίαση όλων των ταινιών της εβδομάδος. «Το μπλοκάκι του φιλάθλου» με όλες τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις. Επιλογές από το τηλεοπτικό μενού τις εβδομάδος. Κριτική, σχόλια και αποκαλυπτικές ειδήσεις για πρόσωπα και πράγματα στα κανάλια και τα μίντια. …και το “TV junior” για παιδιά με προσφορές και εκπλήξεις. «Ρετρό ιστορίες» με γνώση και νοσταλγία για πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος.

β. Ενα πλήρες gossip περιοδικό, με έμφαση στις φωτογραφίες, αλλά και τις ανθρωποκεντρικές ιστορίες. Συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, παρασκήνιο. Μικρά και μεγάλα μυστικά, για να ξέρει πάντα ο αναγνώστης ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ με τα πρόσωπα που αγαπά (ή…αγαπά να μισεί) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γ. Ένα περιοδικό για τον ελεύθερο χρόνο με επιλογές διασκέδασης μέσα και έξω από το σπίτι . Περιλαμβάνει σελίδες για το Σινεμά, το Θέατρο, τη Μουσική, το Βιβλίο. Με εκπτωτικά κουπόνια και άλλες προσφορές.

δ. Ένα λαϊκό -κυρίως γυναικείο- περιοδικό ποικίλης ύλης, με έμφαση στη μαγειρική και σε λύσεις φθηνές και εύκολες για παραδοσιακές οικιακές δραστηριότητες. Περιλαμβάνει σελίδες «φτιάξτο μόνος σου», συνταγές για καλλυντικά και φάρμακα από τη φύση, γιατροσόφια της γιαγιάς, αλλά και στήλες για τον κήπο και την βεράντα, τα κατοικίδια (με δωρεάν αγγελίες), φθηνές αγορές, επικοινωνία με ειδικούς για να δίνουν απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα…Και βέβαια ωροσκόπιο και άλλες εκπλήξεις.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ κάθε εβδομάδα μαζί με το “TVmenou”, θα κυκλοφορεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το έξτρα ένθετο “I.Q”  με σταυρόλεξα, sudoku και άλλα παιχνίδια του μυαλού.


Το “TV menou”

Το “TV menou” υπόσχεται να είναι ένα τηλεοπτικό πολυ-περιοδικό που ο αναγνώστης του θα αισθάνεται πως τα λεφτά του πιάνουν τόπο. Πως έχει πολλά να κερδίσει αγοράζοντάς το. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.


Το ΜΥ tv  θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου στην επαρχία και 1η Μαρτίου στην Αθήνα σε όλα τα περίπτερα στην τιμή των 1,5€.

Πρόκειται για ένα νέο περιοδικό με πλούσιο περιεχόμενο, καθώς η ύλη του θα καλύπτει το πρόγραμμα περισσότερων από 30 τηλεοπτικών σταθμών.  Θα περιλαμβάνει μεγάλες αποκλειστικότητες, όλες τις ειδήσεις για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και μεγάλους διαγωνισμούς για τους αναγνώστες του.

Συγκεκριμένα, από το πρώτο κιόλας τεύχος 150 τυχεροί αναγνώστες θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν δωροεπιταγές των 20 ευρώ από την εταιρεία Μαρινόπουλος. Ακόμα, ένα τυχερό ζευγάρι θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, συμμετέχοντας στο μεγάλο διαγωνισμό του MY tv!
Tο MY tv έχει αποκλειστική συνεργασία με τον πρώτο Έλληνα Masterchef  Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος κάθε εβδομάδα θα προτείνει στους αναγνώστες του περιοδικού εύκολες και πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής.

Στην ύλη του MY tv μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνονται: έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις, θέματα για την υγεία και τη σωστή διατροφή, τη διακόσμηση, το παιδί καθώς επίσης ταξιδιωτικές προτάσεις και οδηγός διασκέδασης. Eπίσης θα υπάρχουν όλες οι εξελίξεις για τις πιο hot web σειρές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε κάθε τεύχος του MY tv θα υπάρχουν εκπτωτικά κουπόνια, δωροεπιταγές και άλλες ξεχωριστές προσφορές για τους αναγνώστες του περιοδικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...