Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Forthnet: “Ο Σκάι επέλεξε την οδό των υβριστικών και αστήρικτων επιθέσεων”


Με αφορμή τη δυσφημιστική επίθεση που εξαπέλυσε το συγκρότημα του ΣΚΑΪ κατά της εταιρείας μας,  το Γραφείο Τύπου του Ομίλου Forthnet, επισημαίνει τα ακόλουθα: 

Η αήθης επίθεση που εξαπέλυσε ο ΣΚΑΪ κατά της εταιρείας μας, μία ημέρα μετά την κοινοποίηση της δικαστικής απόφασης σχετικά με τα στιγμιότυπα των αγώνων της Superleague, η οποία έβαζε τέλος στην αυθαιρεσία και παρανομία κάτω από την οποία λειτουργούσε το συγκρότημα του Φαλήρου, μόνο τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Η προστασία του τηλεοπτικού προϊόντος στο οποίο η εταιρεία μας έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, θέτει κατά τον ΣΚΑΪ «προσκόμματα στην ελευθεροτυπία και ενημέρωση», ενώ η κοινοποίηση μιας δικαστικής απόφασης, αποτελεί πάλι κατά τον ΣΚΑΪ, «λειτουργία πέρα και πάνω από το νόμο».

Ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει ή με άλλα λόγια ηθελημένη σύγχυσις εννοιών και πραγματικότητας. Αφού πρόκειται για θέμα «ενημέρωσης και ελευθεροτυπίας» γιατί ο ΣΚΑΪ δεν κάνει το ίδιο και με τα στιγμιότυπα των αγώνων του Champions League; Ο ΣΚΑΪ αντί να επιδιώξει ένα νόμιμο τρόπο για την  προβολή των στιγμιοτύπων των αγώνων της Superleague, επέλεξε την οδό των  υβριστικών και αστήρικτων επιθέσεων κατά της Nova μέσω «αντικειμενικών» τηλεοπτικών ρεπορτάζ.

Ο Όμιλος Forthnet δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα, προκειμένου να διαφυλάξει τη φήμη και τα συμφέροντά του, από συμπεριφορές όπως αυτή του ΣΚΑΪ.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...