Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Τον Planet TV στη Σλοβενία δημιουργεί ο ΑΝΤ1


Ο Όμιλος ANTENNA, ο μεγαλύτερος όμιλος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και η Telecom Slovenije, ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοίνωσαν τη σύναψη συνεργασίας για τη λειτουργία τηλεοπτικού σταθμού και την περαιτέρω ανάπτυξη τηλεοπτικών επιχειρήσεων στη Σλοβενία. 

Ο τηλεοπτικός σταθμός “Planet TV” που ξεκίνησε τη μετάδοση ολοκληρωμένου προγράμματος τον Νοέμβριο του 2012, θα ανήκει στη νέα εταιρία, της οποίας ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατέχει μερίδιο 51%, και η TSmedia, θυγατρική της Telekom Slovenije, 49%.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1988 και ανήκει στην οικογένεια Κυριακού, έχει εξελιχθεί σε διεθνή όμιλο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας που δραστηριοποιείται στην ελεύθερη και τη συνδρομητική τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τη μουσική, τις εκδόσεις, τις τηλεοπτικές παραγωγές και τα ψηφιακά Μέσα. Οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες εκτείνονται  εκτός από την Ελλάδα, στην Κύπρο, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Αυστραλία. Ο Όμιλος συνεχίζει να διευρύνει διαρκώς τις δραστηριότητές του, τόσο γεωγραφικά όσο και σε νέα Μέσα, όπως τα θεματικά κανάλια και το διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...