Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Προκήρυξη 259 θέσεων διοικητικών και τεχνικών στη ΝΕΡΙΤ

Έως τις 24 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις


Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 259 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στη ΝΕΡΙΤ ΑΕ.


Πρόκειται για θέσεις διοικητικών και τεχνικών εκτός καλλιτεχνικών ειδικοτήτων.

Τα ΦΕΚ της προκήρυξης βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθενται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα), από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα), καθώς και από τις Περιφερειακές Ενότητες και τις Περιφέρειες της χώρας.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 10 Φεβρουαρίου και λήγει στις 24 Φεβρουαρίου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας (www.asep.gr), ακολουθώντας τη διαδρομή «Online Υπηρεσίες» και «Αίτηση Συμμετοχής».

Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης πρέπει να συμπληρώσουν έντυπη αίτηση «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ 184»,το οποίο μπορούν να βρουν στα ΚΕΠ και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Σημειώνεται ότι η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακή, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και η έντυπη αίτηση «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ 184» για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση, δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2014
Κατηγορία: Π.Ε., Τ.Ε., Δ.Ε. και Υ.Ε.
Τ.Θ. 14.308
Αθήνα Τ.Κ. 115.10

Η προθεσμία, για την αίτηση που θα σταλεί με συστημένη επιστολή, λήγει με την πάροδο της 26ης Φεβρουαρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...