Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Διάρρηξη – Πλιάτσικο στο κέντρο εκπομπής της ΕΡΤ στα Μέγαρα

Το πλιάτσικο στην ΕΡΤ , μετά την εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο το είχαμε προβλέψει, και μάλιστα είχαμε ζητήσει και την παρέμβαση του εισαγγελέα για την ομαλή παράδοση , όχι μόνο του κτιρίου, αλλά...και όλα τα περιουσιακά στοιχεία της ΕΡΤ, σε όλη την επικράτεια.


Αυτό δεν έγινε με την παρουσία εργαζομένων, και οι διάφοροι πομποί μετάδοσης και άλλα περιουσιακά στοιχεία τα οποία φύλαγαν οι απολυμένοι της ΕΡΤ, έμειναν στο έλεος κλεπτών και απατεώνων.


Έτσι, αφύλακτη περιουσία της ΕΡΤ έπεσε σε χέρια, αδίστακτων διαρρηκτών.
Μια τέτοια διάρρηξη, έγινε στο κέντρο εκπομπής Μεγάρων στην πάχη, από αθίγγανους κατά πάσα πιθανότητα, στις εγκαταστάσεις του πομπού της ΕΡΤ,  της ΕΡΑ σπόρ και ΦΙΛΙΑ-ΕΡΑ. Ο διμηνίτης τεχνικός(το ονομά του στη διάθεση των αρμοδίων) που έφτασε στο χώρο για να θέσει σε λειτουργία τον πομπό, βρήκε σπασμένες τις πόρτες και λεηλασία του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, ενώ είχαν αφαιρέσει και περισσότερο από έναν τόνο χαλκού, από τον πομπό. Αποτέλεσμα να τεθεί ο πομπός εκτός λειτουργίας, αλλά και να προκληθούν ζημιές χιλιάδων ευρώ. Τέτοια φαινόμενα σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και σε άλλα σημεία της επικράτειας, στην εγκαταλελειμμένη περιουσία της ΕΡΤ. Κύριε Μάναλη εσείς ως «νεκροθάφτης» και διαχειριστής που θα αναμορφώνατε την ΕΡΤ, μπορείτε να μας πείτε ποιος θα πληρώσει τέτοια φαινόμενα; Ο Στουρνάρας, ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, η ο Έλληνας φορολογούμενος;

Σύντομα, μέσα από μια έρευνα που διεξάγουμε θα δείτε τι ακριβώς συμβαίνει με δεκάδες, παράνομες αποφάσεις, προσλήψεις, προκηρύξεις, και σε ποιους πρέπει να περάσουν χειροπέδες, για παραδειγματισμό. Σύσσωμη η αντιπολίτευση πρέπει να παρέμβει και να ζητήσει εξηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο, αυτή τη στιγμή λειτουργεί το «μόρφωμα», ΔΤ-ΝΕΡΙΤ που οι ιθύνοντες έχουν παραβιάσει την μισή ελληνική νομοθεσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει να βάλουν έναν φραγμό, στα εγκλήματα και τη λεηλασία της ελεύθερης τηλεόρασης των Ελλήνων πολιτών(..)και δημόσιο αγαθό της ενημέρωση.
 
ΠΗΓΗ: fimotro.blogspot.com - Κ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...