Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

“Παρασκήνιο” με διευθυντή τον Κώνστα

Ο  δημοσιογράφος Χρήστος Ν. Κώνστας αναλαμβάνει από την 7η Ιανουαρίου 2014, τη θέση του Διευθυντή  της εβδομαδιαίας εφημερίδας  ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.  


 Η εφημερίδα επανασχεδιάζει το περιεχόμενο και τη διάταξη της ύλης με σύγχρονο τρόπο, ενώ επενδύει σε νέες συνεργασίες. 

Το δημοσιογραφικό δυναμικό της εφημερίδας έχει ενισχυθεί με ισχυρές και έγκυρες υπογραφές όπως της Έλλης Τριανταφύλλου, της Ελένης Καλογεροπούλου, του Άγγελου Μόσχοβα, του Βαγγέλη Γιακουμή, του Αλέξανδρου Βέλιου, του Μάρκου Μουζάκη, του Γιάννη Βασιλακόπουλου και του Αντώνη Πρέκα.


Επιπλέον, από αυτή την εβδομάδα, η εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ επιλέγει προσφορές ουσίας που ο αναγνώστης δεν θα βρει σε άλλη εφημερίδα.

Για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες, η έκδοση της εφημερίδας θα συνοδεύεται από δύο  ιστορικές προσφορές που συμβάλλουν στην εθνική μας αυτογνωσία και τη συλλογική μας  μνήμη.            

 Για πρώτη φορά στην Ελλάδα,  με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την έναρξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, παρουσιάζεται ολοκληρωμένη  η πληρέστερη σειρά  ντοκιμαντέρ “The Great War”, βρετανικής παραγωγής.                                                  

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων περιέχει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο σημερινός Ευρωπαίος πολίτης για την εκρηκτική εκείνη περίοδο που άλλαξε για πάντα τη μοίρα της Γηραιάς Ηπείρου αλλά και τις άμεσες ή έμμεσες επιπτώσεις της για την Ελλάδα.

Μαζί, κατά την πρώτη εβδομάδα,  κυκλοφορεί –στο πλαίσιο της σειράς «Τετράδια Ιστορίας»- και  η ιστορική μονογραφία   με τίτλο « 1909- 1922 : Η Μεγάλη Ελλάς», που αποδεικνύει πως η χώρα μας ενωμένη μεγαλουργεί και διχασμένη οδηγήθηκε στην Μικρασιατική Καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...