Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Π. Καψής: Καθ΄υπόδειξιν της ΠΟΣΠΕΡΤ λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι φανερό πως όχι μόνο δεν παρέστησαν αλλά ούτε καν παρακολούθησαν από την Δημόσια Τηλεόραση την τελετή έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας», ανέφερε ο υφυπουργός.

         
«Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί προφανώς καθ΄υπόδειξιν της ΠΟΣΠΕΡΤ. Είναι φανερό πως όχι μόνο δεν παρέστησαν αλλά ούτε καν παρακολούθησαν από την Δημόσια Τηλεόραση την τελετή έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας».


Το παραπάνω ανέφερε ο υφυπουργός Παντελής Καψής, με αφορμή σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την (χτεσινή) κάλυψη της τελετής ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπενθυμίζεται το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Μάλλον ο κ. Καψής δεν έχει ο ίδιος εικόνα για την κάλυψη της τελετής ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ, αλλιώς δεν εξηγούνται οι διθυραμβικές του δηλώσεις για τη Δ.Τ. Η χτεσινή πανωλεθρία της ΔΤ εκθέτει για μια ακόμα φορά τη χώρα διεθνώς και υπενθυμίζει τις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Το γεγονός ότι και η EBU χρησιμοποίησε κάμερα ιδιώτη, αλλά και τα δημόσια μέσα των άλλων χωρών χρησιμοποίησαν δικά τους συνεργεία για να καλύψουν την τελετή, σίγουρα δεν μπορεί να συνιστά αιτία πανηγυρισμού για το κυβερνητικό επιτελείο.

Επιτέλους θα πρέπει στην κυβέρνηση να αντιληφθούν ότι οι Έλληνες πολίτες και μάτια έχουν και βλέπουν και ότι κάθε μέρα που περνά το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης καθίσταται ακόμα πιο εγκληματικό.»efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...