Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ο Πρετεντέρης τα βάζει και με την Εφημερίδα των Συντακτών: Οι χρήσιμοι ηλίθιοι που δίνουν φωνή στην κοινωνία σε εγκληματίες

«Χρειάζονται πολλοί "χρήσιμοι ηλίθιοι" που θα ανοίξουν τις πόρτες της φυλακής σε εγκληματίες, που θα τους επιτρέψουν να αποκτήσουν φωνή στην κοινωνία, που θα τους βοηθήσουν να κατασκευάσουν πολιτικά άλλοθι»,σημειώνει ο Γιάννης Πρετεντέρης στο σημερινό του άρθρο, με εκτενείς αναφορές στη συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα στην Εφημερίδα των Συντακτών και στην ανακοίνωση των «Φίλων και Συντρόφων» του Δημήτρη Κουφοντίνα.


Ο δημοσιογράφος γράφει στα Νέα πως πολλές συμπτώσεις παρατηρούνται εσχάτως γύρω από το χώρο της εγχώριας τρομοκρατίας, εκκινώντας από το γεγονός πως στις 8 Δεκεμβρίου η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσίευσε συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα του «σίριαλ κίλερ της 17 Νοέμβρη» που αναπτύσσει «κάτι σαν πολιτική πλατφόρμα». Αναφέρει επίσης πως λίγες μέρες αργότερα τόσο η Αυγή όσο και η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσίευσαν ανακοίνωση των γνωστών ως «Φίλων και Συντρόφων του Δημήτρη Κουφοντίνα »όπου αναφερόταν πως οι Κουφοντίνας και Γιωτόπουλος είναι θύματα εκδίκησης και δεν παίρνουν άδειες εξόδου από τη φυλακή, σαν αυτές που αφειδώς έπαιρνε το Χριστόδουλος Ξηρός.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης τα περιγράφει όλα αυτά – μαζί με την απόδραση Ξηρού- λέγοντας πως δεν πρόκειται περί συμπτώσεων αλλά «κάτι συμβαίνει στον χώρο της εγχώριας τρομοκρατίας. Μόνο που για να συμβεί τελικά εκείνο που ετοιμάζουν δεν αρκούν αποφασισμένοι και αιματοβαμμένοι εγκληματίες όπως ο Ξηρός και ο Μαζιώτης. Χρειάζονται πολλοί "χρήσιμοι ηλίθιοι" που θα ανοίξουν τις πόρτες της φυλακής σε εγκληματίες, που θα τους επιτρέψουν να αποκτήσουν φωνή στην κοινωνία, που θα τους βοηθήσουν να κατασκευάσουν πολιτικά άλλοθι, που θα τους διευκολύνουν να χρησιμοποιήσουν τα δικαιώματα ως προσχήματα».



Πηγή: | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...