Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Παντελής Καψής: «Η Δημόσια Τηλεόραση κέρδισε το στοίχημα...»

Η ανακοίνωση του υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης για την κάλυψη της τελετής έναρξης της ελληνικής Προεδρίας...


«Η Δημόσια Τηλεόραση κέρδισε το στοίχημα της κάλυψης της τελετής έναρξης της ελληνικής Προεδρίας. Οι εργαζόμενοι της Δημόσιας Τηλεόρασης ανταποκρίθηκαν με άψογο επαγγελματισμό στις ανάγκες μίας σύνθετης και απαιτητικής παραγωγής. Παρά
τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια, μετέφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εικόνες της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο. Όσοι μέχρι και την τελευταία στιγμή αμφισβητούσαν την ετοιμότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης, με κίνδυνο να εκτεθεί η χώρα στο εξωτερικό, διαψεύστηκαν», τονίζει με ανακοίνωση του ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελής Καψής.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Καψής «η αναβάθμιση της Δημόσιας Τηλεόρασης συνεχίζεται. Ήδη από χθες οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα από την ιστοσελίδα της Δημόσιας Τηλεόρασης (www.hprt.gr).

Σε λίγες ημέρες προγραμματίζεται να βγει στον αέρα το Τρίτο Πρόγραμμα με νέες εκπομπές, ενώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα συνεχώς εμπλουτίζεται. Μέσα στον Ιανουάριο, τέλος, αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα με την EBU».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...