Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

H ΠΟΕΣΥ καταδικάζει τους νέους τραμπουκισμούς κατά δημοσιογράφων και τεχνικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Απερίφραστα και με οργή, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταδικάζει τους νέους τραμπουκισμούς κατά δημοσιογράφων και τεχνικών των τηλεοπτικών συνεργείων, από μικρή ομάδα χρυσαυγιτών στην είσοδο του Εφετείου Αθηνών, μετά την προφυλάκιση των δύο βουλευτών.


Οι αστυνομικές δυνάμεις καθυστέρησαν να αντιδράσουν και να αποτρέψουν τις νέες ναζιστικές επιθέσεις κατά των δημοσιογράφων, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας για την προστασία τους στη διάρκεια της αποστολής τους.

Η ΠΟΕΣΥ χαιρετίζει την άμεση αντίδραση δημοσιογράφων και τεχνικών, που κατέβασαν τα μικρόφωνα στη διάρκεια δηλώσεων των δύο κατηγορούμενων βουλευτών, Ηλ. Κασιδιάρη και Ηλ. Παναγιώταρου, όταν αρνήθηκαν να καταδικάσουν τους νεοναζιστικούς προπηλακισμούς και ύβρεις, γενικά κατά των δημοσιογράφων, με πρωτοστάτες βουλευτές και τραμπούκους της «Χρυσής Αυγής».

Αφοσιωμένοι στη δουλειά τους οι δημοσιογράφοι, δεν πρόκειται να καμφθούν από χρυσαυγίτικες πεζοδρομιακές συμπεριφορές και ύβρεις, δεν τρομοκρατούνται και υπηρετούν με την ίδια συνέπεια τη δυναμική και αποκαλυπτική Ενημέρωση.

Η ΠΟΕΣΥ τάσσεται ολόψυχα στο πλευρό τους και καλεί γι άλλη μια φορά τις Αρχές, να μην αφήνουν απροστάτευτους τους λειτουργούς της Ενημέρωσης, κατά την εκτέλεση της αποστολής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...