Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Στο ALTER σήμερα ο Κορωνιάς ;

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν εντός της ημέρας να περνά το κατώφλι του Alter του Γ. Κουρή, ο υποψήφιος μάνατζερ, Γιώργος Κορωνιάς.

Ήδη  έχει συναντηθεί με τον Νίκο Χατζηνικολάου στις εγκαταστάσεις της Real News .

Λέγεται ότι το πρώην στέλεχος της Vodafone θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του καναλιού στο Μπουρνάζι για να συναντήσει τα στελέχη της εταιρίας και να σχηματίσει προσωπική γνώμη για τα τεκταινόμενα. Η παρουσία του αναπτερώνει τις ελπίδες για εξεύρεση λύσης στους κόλπους των εργαζομένων, αν και ακόμη δεν είναι σαφείς οι προθέσεις του.

Γεγονός είναι ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω από την υποψηφιότητα του, αφού εξαρτάται από τις έμπρακτες δεσμεύσεις που θα πάρει έναντι των τραπεζών που ελέγχουν το χρέος του καναλιού.

Παζάρι με τον Παπακωνσταντίνου για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι


Πάντως ανεξάρτητα από την έκβαση της συγκεκριμένης υποψηφιότητας, το μείζον θέμα για τους εργαζόμενους εκτός της διατήρησης των θέσεων εργασίας, είναι η καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Ήδη έχει ξεκινήσει ένα παζάρι με το υπουργείο οικονομικών και τον υπουργό, Γιώργο Παπακωνσταντίνου να αποδεσμεύσει το 50% των λογαριασμών του καναλιού, του διευθύνοντος συμβούλου και του εκπροσώπου του τηλεοπτικού σταθμού προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Να σημειωθεί βέβαια ότι η τελευταία δέσμευση πριν μία εβδομάδα εξαιρούσε τα ποσά που αφορούσαν καταβολές μισθών. Για αυτό όμως μιλούμε για παζάρι! Ίδωμεν.
enimerosi24.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...