Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Συγχώνευση αθλητικών στον Πήγασο

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο συγκρότημα του “Έθνους” μετά τις επίσημες ανακοινώσεις για τη συγχώνευση των τριών αθλητικών τμημάτων, του Εθνους, του Σέντρα και του Goal news. Ο Φώτης Μόμπολας φέρεται να είπε πως το ενιαίο αθλητικό τμήμα έχει πλέον 150 συντάκτες και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απολύσεων. Για αύριο προγραμματίζεται γενική συνέλευση σε όλα τα Μέσα του “Πήγασου” ενώ αναμένεται και συνάντηση των τριών εκπροσώπων με τον Φώτη Μπόμπολα.

Την ώρα πάντως που οι διευθυντές ανακοίνωναν στους συντάκτες τις αποφάσεις Μπόπολα, ο Γ.Μπόμπολας και η ηγεσία του “Πήγασου” παρέθτε γεύμα στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου! Λίγες ώρες αργότερα ο υπουργός Οικονομικών θα είχε συνάντηση με την Τρόϊκα.

Για τους αθλητικούς πάντως η συγχώνευση σε πρώτο επόπεδο φέρνει περικοπές στις αμοιβές Κυριακής, τους ανακοινώθηκε πως θα πρέπει να υπογράψουν νέες συμβάσεις με αποδοχές για τις Κυριακές στο 75% του ημερομίσθιου και όχι στο νόμιμο 100%. Παράλληλα φημολογείται πως υπάρχει σχέδιο εκ περιτροπής εργασίας στο αθλητικό.typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...