Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά την υπ’ αριθμ. 1056 συνεδρίασή του (Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012), ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:

1. Αποφάσισε την πρόσληψη της κυρίας Γεωργίας Πασπαράκη, με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός έτους, ως Ειδικού Συμβούλου σε ζητήματα επικοινωνίας και διαχείρισης θεμάτων συνεργασίας με την EBU.
2. Αποφάσισε την τροποποίηση και συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. 1037/03.04.12 (Θ.27ο) Α.Δ.Σ., σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπών για την αξιολόγηση – σύναψη Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου. Ειδικότερα, ενέκρινε:
  • Την αντικατάσταση του Διευθυντή Διεθνών Τηλεοπτικών Εκπομπών ως μέλους της Επιτροπής Επιλογής-Αξιολόγησης, από τον Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης κ. Κώστα Σπυρόπουλο και τον ορισμό του ως Προέδρου αυτής.
  • Την ανάθεση στην Επιτροπή Επιλογής-Αξιολόγησης του ελέγχου των ενστάσεων κατά της υπ’ αριθμ. 1051/23.08.12 (Θ.1α,β,γ,δ&ε) Α.Δ.Σ.
  • Την ανάθεση στην επιτροπή του έργου της ανακατανομής των κενών θέσεων που προέκυψαν ή προκύπτουν κατά τη διαδικασία, αναλόγως προς τις ανάγκες της εταιρίας.
  1. Ενέκρινε τη ματαίωση των αποτελεσμάτων του υπ’ αριθμ 1487/12 ανοικτού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και την προμήθεια 495 υπηρεσιακών συνδέσεων και αποφάσισε τη διενέργεια ανοικτού  επαναληπτικού διαγωνισμού με το ίδιο αντικείμενο.
  2. Ενέκρινε κατ’ αρχήν την ανανέωση των εκπομπών «Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» και «Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ 27». Σε επόμενη συνεδρίασή του, το Δ.Σ. θα αποφασίσει για τον ακριβή αριθμό επεισοδίων των συγκεκριμένων εκπομπών.
  3. Ενέκρινε την οικονομική ενίσχυση των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ των εργαζομένων της ΕΡΤ για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.
  4. Ενημερώθηκε από τον Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης κ. Κώστα Σπυρόπουλο, για τη μεγάλη διεθνή συνεργασία 22 τηλεοπτικών σταθμών απ’ όλο τον κόσμο – συμπεριλαμβανομένης της ΕΡΤ – στο πρόγραμμα «Why Poverty», που στοχεύει στην ανάδειξη των πλευρών της κρίσης και της φτώχειας που αγγίζουν την καθημερινότητα του πολίτη.
  5. Ενέκρινε την απόρριψη των προσφορών των συμμετεχουσών εταιρειών στον υπ’ αριθμ. 1467/12 ανοικτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου στη διανομή και εκμετάλλευση των τριών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων της ΕΡΤ παγκοσμίως (πλην Ευρώπης), λόγω απόκλισης από τους όρους συμμετοχής στον εν λόγων διαγωνισμό. Παράλληλα, ενέκρινε τον ορισμό δύο στελεχών της εταιρείας, τα οποία θα αναλάβουν άμεσα τη διαπραγμάτευση για τη σύναψη συμβολαίων με τους νόμιμους εκπροσώπους των συνδρομητικών δικτύων που εκμεταλλεύονται το σήμα της ERTworld, ώστε η ΕΡΤ να εισπράττει το μερίδιό της από τις συνδρομές που καταβάλουν οι συνδρομητές των δικτύων που επιλέγουν το πρόγραμμά της.
  6. Ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Μουσείου – Αρχείου της ΕΡΤ κ. Βασίλη Αλεξόπουλο για την εξέλιξη της διαδικασίας απορρόφησης των δραστηριοτήτων: του Εθνικού Οπτικοακουστικού Αρχείου (ΕΟΑ) και του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ) από την ΕΡΤ, βάσει της ΚΥΑ 23048/2011.
  7. Απέρριψε την αίτηση θεραπείας Ανώνυμης Εταιρείας
10. Ενέκρινε τη συνέχιση της συνεργασίας της ΕΡΤ Α.Ε. με δικηγόρο Αθηνών.
11. Ενέκρινε την ανάληψη της χορηγίας επικοινωνίας και χορηγίας του φετινού (53ου) Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...