Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Η “Εύα” συναντά τη “Χρυσή Ευκαιρία”

Η “Χρυσή Ευκαιρία” συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια εκδοτικής επιτυχίας, κατά τη διάρκεια των οποίων έχουν δημοσιευτεί πάνω από 100 εκατομμύρια αγγελίες: εκατομμύρια προϊόντα έχουν πουληθεί, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν βρει το σπίτι ή την εργασία που αναζητούσαν, και, παράλληλα, χιλιάδες επαγγελματίες έχουν βρει σε αυτήν ένα αποδοτικό και στοχευμένο μέσο διαφήμισης.


Τώρα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με μια σειρά εντυπωσιακών ΔΩΡΕΑΝ ένθετων περιοδικών, αλλά και δώρων που θα μοιράσει στο κοινό της. Κάθε εβδομάδα καινούργια ένθετα σας περιμένουν, αλλά και πολλές – πολλές εκπλήξεις.


Ναυαρχίδα στη σειρά των Κυριακάτικων ένθετων εκδόσεων αποτελεί το πλήρες γυναικείο μηνιαίο περιοδικό Εύα (For Eva), τη διεύθυνση του οποίου έχουν αναλάβει η Βάσω Κανελλοπούλου και η Τίνα Κουλουφάκου.

Το Εύα απευθύνεται με αμεσότητα στη γυναίκα, σε όποιο ρόλο και να βρίσκεται, με τις ατέλειες, τις ανησυχίες, αλλά και τα όνειρά της. Γιατί το Εύα βλέπει κάθε γυναίκα σαν τέλεια, μέσα στην ατέλειά της. Το πρόσωπο του εξωφύλλου θα είναι μια «κανονική» γυναίκα στα καλύτερά της, με την ομορφιά της να αναδεικνύεται και να αναδεικνύει την ομορφιά στις ατέλειες όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...