Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA

Η λήξη της τηλεοπτικής σεζόν 2010-2011 βρίσκει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ακόμη μία φορά, πρωταγωνιστή στα μεγάλα γεγονότα, σημειώνοντας συνεχή ανοδική πορεία στον πίνακα τηλεθέασης. Παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση, με μέσο όρο 25,5%, ενώ σημειώνει άνοδο 1,3 μονάδας σε σύγκριση με την περσινή σεζόν (24,2%).
Επίσης, καταγράφει τη μεγαλύτερη διαφορά των τελευταίων 19 σεζόν σε μέσο όρο σεζόν για τις καθημερινές, με ποσοστό 26,4% και διαφορά 8,5 μονάδων από το δεύτερο κανάλι ALTER.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, επικεντρώνεται στην ουσία της είδησης και σχολιάζει τα γεγονότα της επικαιρότητας.Με την Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση τις καθημερινές, τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα και τους Γιάννη Πρετεντέρη, Παύλο Τσίμα, Μανώλη Καψή, Μαρία Σπυράκη, Πάνο Σόμπολο, Μαρία Καρχιλάκη, Γιώργο Οικονομέα, Δημήτρη Καμπουράκη, Σοφία Δήμτσα, Γιώργο Παππού στο σχολιασμό, η επιτυχία του κεντρικού δελτίο ειδήσεων είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...