Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η ΕΤΙΤΒΕ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία

Τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΕΤΙΤΑ από ώρα 5.00 π.μ. της Δευτέρας 6 Ιουνίου έως ώρα 5.00 π.μ. της Τρίτης 7 Ιουνίου 2011 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας.ανακοίνωσε -πριν από λίγο- η ΕΤΙΤΒΕΗ ανακοίνωση:Ενημερώνουμε ότι συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΕΤΙΤΑ από ώρα 5.00 π.μ. της Δευτέρας 6 Ιουνίου έως ώρα 5.00 π.μ. της Τρίτης 7 Ιουνίου 2011 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας.
απαιτούμε:• Την υπογραφή Σ. Σ. Ε που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.• Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.Καλούμε όλους τους τεχνικούς που εργάζονται με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στα παραρτήματα Θεσσαλονίκης των Εθνικής Εμβέλειας ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, στις εταιρείες που τους ενοικιάζουν τηλεοπτικά συνεργεία και στην TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, είτε είναι μέλη μας είτε όχι, να πάρουν μαζικά μέρος στην Απεργία.Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας θα είναι οι προγραμματισμένες βάρδιες της ημέρας οι οποίες δεν θα καλύψουν κανένα θέμα.
Σε περίπτωση έκτακτου σοβαρού γεγονότος, αυτό θα καλυφθεί μόνο με άδεια του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε. και σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο αυτό θα αναφερθεί ρητά κατά την προβολή του.
Κάθε άλλη περίπτωση εργασίας τεχνικού θα θεωρηθεί απεργοσπαστική. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...