Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ!

Η Compupress, με την πρωτοποριακή έκδοση «Computer Για Όλους: Digital», εγκαινιάζει τη νέα εποχή «Πολυμεσικά Εμπλουτισμένων Ψηφιακών Περιοδικών» (Multimedia Enriched e-Magazines). Καρπός αυτής της νέας τεχνολογικής προσέγγισης είναι η δημιουργία ενός ψηφιακού περιοδικού που ξεφυλλίζεται κανονικά στο notebook ή στο PC σας, προσφέροντας όμως μια σειράαπό multimedia καινοτομίες.

Έτσι, πολύ συχνά οι φωτογραφίεςτου περιοδικού θα μετατραπούν σε video που θα ξεπεταχθεί απότις σελίδες του, προσφέροντάς σας μια “immersive” εμπειρία σχετικά με το θέμα που διαβάζετε, άλλοτε πάλι πατώντας ένα σύμβολο πάνω στη σελίδα θα δείτε να προβάλουν παλαιότερα άρθρα του περιοδικού που σχετίζονται με το αντικείμενο του συγκεκριμένου άρθρου, ενώ πολύ συχνά θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του συνοδευτικού CD-ROM μέσα από το σχετικό software review.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για κάτι παραπάνω από ένα απλόe-magazine - είναι ένα περιβάλλον στο οποίο βυθίζεσαι «ξεφυλλίζοντας» τις σελίδες. Κάθε άρθρο έχει live links, συνδεδεμένο software, video που παίζει αυτόματα, εναλλαγές στις εικόνες.

Κάθε μήνα, το «Computer Για Όλους: Digital» σάς καλεί σε μίαζωντανή εμπειρία.Το DVD διαβάζεται στο PC ή στο notebook, αλλά δεν συχνάζειστο Ίντερνετ. Γιατί καινοτομεί; Επειδή κυκλοφορεί στο περίπτεροκαι ενσωματώνει το DVD της χάρτινης έκδοσης. Επειδή έχει χαμηλότερη τιμή και περισσότερες σελίδες! Ακόμα, επειδή περιλαμβάνει και πρόσθετα άρθρα από παλαιότερα τεύχη ή άλλαπεριοδικά της Compupress.

Και βέβαια, αυτό είναι μόνο η αρχή!
Το «Computer Για Όλους: Digital» θα εξελίσσεται κάθε μήνα για να προσφέρει στους  αναγνώστες του, όλο και περισσότερες δυνατότητες
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...