Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

MEGA και ANT1 ποντάρουν «όλα τα λεφτά» στα talent shows

Ο Αύγουστος τελειώνει και οι υπεύθυνοι των καναλιών, οι οποίοι και την εβδομάδα που πέρασε απόλαυσαν το θερινό τους διάλειμμα, επιστρέφουν στα πόστα τους δριμύτεροι και έτοιμοι για δράση! 

Ηδη στα δημοσιογραφικά γραφεία οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσωπα και τις πιθανές αλλαγές σε όλα τα κανάλια έχουν αρχίσει να φτάνουν. Το αν είναι απλώς σενάρια ή όχι θα αποδειχτεί σύντομα. 

Ενα πάντως είναι σίγουρο: τα ανοιχτά μέτωπα σε όλα τα κανάλια είναι ακόμη πολλά και, όπως είναι φυσικό, οι επόμενες μέρες αναμένονται «καυτές».

Τα... εγκαίνια της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν γίνονται αυτήν την εβδομάδα και πολλές είναι οι εκκρεμότητες που εδώ και καιρό βρίσκονται σε κατάσταση stand by. Εξίσου πολλά είναι και τα τηλεοπτικά πρόσωπα τα οποία, μπορεί να απολαμβάνουν τις δροσερές βουτιές σε κάποιο νησάκι, ωστόσο παραμένουν κρεμασμένα στο ακουστικό τους προκειμένου κάποια στιγμή να μάθουν αν και πότε θα επιστρέψουν στα πόστα τους για τη νέα σεζόν.

Στον ALPHA και στο STAR πολλά είναι τα θέματα που ζητούν τη λύση τους, οπότε αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική. Από την άλλη, στο MEGA και στον ANT1 πρωταρχικό μέλημα για τους υπευθύνους είναι να ξεκινήσουν και πάλι την κούρσα του... precing στους επωνύμους προκειμένου να κλείσουν την τελική λίστα με τις συμμετοχές στα shows που θα μας κρατήσουν συντροφιά τον φετινό χειμώνα. Μηn ξεχνάμε ότι αυτά είναι τα ισχυρά χαρτιά τους για να κατακτήσουν το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από τις υψηλές τηλεθεάσεις. 


Ποιοι θα χορέψουν στο παρκέ, ποιοi στον πάγο και ποιοι θα πιάσουν το μικρόφωνο;

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...